perjantai 21. elokuuta 2015

Putiikeissa pyörimässä

Mä luen aina kiinnostuneena blogeista juttuja ja katselen kuvia kauniista ja houkuttelevista lifestyle-putiikeista, mutta harvemmin mun tulee sellaisiin pistäydyttyä. Saati että kehtaisin kierrellä ja ottaa valokuvia, tulee sellainen vaivautunut olo jos katselee ja myyjä tulee heti tarjoamaan apuaan, enkä sitten ostakaan mitään.
Poikkeuksena on Putiikki rannalla-myymälä, joka sijaitsee ihan naapurissa ja sieltä sillon tällöin käyn ostamassa jotain pientä kivaa, jota olen nähnyt mm. heidän Instagramissaan ja kanta-asikastarjouksissa.


Tässä ostoksia kevään ja kesän ajalta, esim. näitä suosittuja laseja olen vähitellen keräillyt pari kerrallaan, niitä korkeita mulla myös on kaksi. Kauniita lasivitriinissä mutta aika painavia ovat käteen käytössä, joten vaan erityistilanteissa otan esiin näitä kun haluan juhlavampaa tunnelmaa.Kesän hankintoja on myös Balmuirin huonetuoksu, mulla oli käytössä aiemmin Partylitelta ostettu, mutta se haihtui jo vallan kokonaan loppuun. Näitä oli kahta eri tuoksua ja valitsin raikkaamman vaihtoehdon, eikä tarvinnut odotella mahdollisia syksyn Partylite-kutsuja.


Viimeksi kierrellessä ja katsellessa ostin maustesuolan ja nyt on ilmeisesti näitä erilaisia mausteita ja öljyjä tullut uusi lasti myymälään. Pitääpä käydä joku kerta katsomassa. Ja onhan siellä tietysti kauniita vaatteita ja pehmeitä huiveja ja vaikka mitä kivaa, mutta hinnatkin on sitten melko kivat.


Tällä hetkellä meillä on kova järjestely ja sisustussuunnitelmat käynnissä kun Amanda tosin hitaasti mutta varmasti tyhjentää huonettaan. Mm. alakerran vessa oli hänen valtakuntaansa, joten sinne pitää nyt keksiä jotain hänen tavaroidensa tilalle ja aloitin ostamalla Kantriinasta uuden saippuakupin. Laukontorilla sijaitseva Kantriina on kiva pieni sisustusliike, johon on myös helppo ohimennessä poiketa. Tuoksuvia kynttilöitä ja pöytätabletteja olen sieltä esimerkiksi löytänyt itselleni ja Amandalle varsinkin se on aarreaitta, josta löytyy kaikenlaista hänelle mieleistä.

4 kommenttia:

 1. Upeita ostoksia ja aivan ihanat nuo lasit! Olisi mahtavaa joskus päästä Putiikki rannalla liikkeeseen käymään. Ihanaa viikonloppua Minna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on mun lähikauppani;) Kivaa viikonloppua sulle myös!

   Poista
 2. Ihanat ostokset. Minäkin olen löytänyt Lushin tuotteet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saippuat kyllä on niin hyviä ja tulee käytettyä viimeiseen muruseen saakka, harmi ettei niitä pääse hypistelemään ja tutkimaan Tampereella, oon aina tilannut netistä.

   Poista