maanantai 16. maaliskuuta 2015

Terveiset Pariisista

Pariisin lomailija on jo kerinnyt kotiin antamaan matkaraporttia ja sain häneltä kuviakin näytettäväksi.


Pariisissa oli jo keväistä, lämpötila siinä 15 asteen tienoilla ja siellä pärjäsi jo keveämmissä kevätasuissa.
Oli hieno mutta kuulemma vähän sekavan tuntuinen kaupunki, upeita rakennuksia ja nähtävää mutta ei niin kovasti ostettavaa kuin olisi voinut kuvitella.


Tytöillä oli sekin haittana etteivät ole lukeneet ranskaa ja monissa paikoissa ei oikein englantia haluttu ymmärtää.
Ruokailujen osalta matka meni pieleen, olisi pitänyt ennakkoon vähän kysellä, tutkia ja googlettaa. Pienet kivan näköiset paikat eivät osoittautuneet hyviksi ja tytär kertoikin jossain saaneensa epäonnistuneinta ruokaa ikinä; vetistä ja ylikypsää pastaa, kallista ja tarjoilijat töykeitä. Ruokapuoli oli tosiaan pettymys mutta seuraavalla kerralla osaa sitten ennakoida...


Perinteinen jääkaappimagneetti saatiin, tuoja valinnut oman näköisensä tarkoituksella:)
Ladureen macaroneja ei myöskään sitten saatu eivätkä tytöt itsekään ehtineet maistamaan, olivat laskeneet kentällä olevan myymälän varaan mutta eivät sinne päässeetkään takaisin tullessa.
Tyttö osti vaatteita itselleen ja tässä yksi esimerkki ryppyisenä matkalaukusta poimittuna:Mä sain toivomani tuliaisen; Diptyquen tuoksukynttilän tyttöjen valitsemana ruusuntuoksuisena. Näitä olen blogeissa aina ihaillut kynttilähulluna ja pitänyt hienostuneisuuden huippuna;)


Tätä en ehkä ikinä raaski polttaa, paitsi jos muut edelleen matkustelee ja hakee mulle tilalle uusia. Hinta on aika hulppea mutta maksoinkin tuliaiseni itse.


6 kommenttia:

 1. Mä oon muutamaan kertaan käynyt kaupungissa, enkä voi sanoa että olisin sydäntänyt sille menettänyt. Aika samoja ajatuksia kuin Teidän matkalaisilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai siellä kivaakin oli mutta tosiaan se ruokapuoli oli katastrofi, meni rahat hukkaan siinä...

   Poista
 2. Sekava, yliarvostettu, töykeä kaupunki jossa turisteja kohdellaan kuin vierasta sikaa... Ja ihmisiä jymäytetään pahemman kerran tuolla blogituoksukynttilä villityksellä, en kehoita siihen rahojansa haaskaamaan.. Ihan kuin polttaisi seteleitä turhaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei todellakaan mikään vieraanvarainen vaikutelma tullut tytölle:( No mä en varmaan ikinä edes raaski polttaa kynttilääni, kunhan ihailen ja haistelen...

   Poista
 3. Pariisiin on ehdottomasti päästävä, kahvilat, Notre Dame, muodin mekka, ooh kaikkea ihanaa. On aivan ihana kynttilä ja Pariisin Macaron mielessä myös. :)

  Oli varmasti ihana matka.

  Aurinkoa päivään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se ihana oli kaiken kaikkiaan vaikka vähän oli vastoinkäymisiä. Paljon nähtävää ja kaunis kevät!

   Poista