Ruoatkin ovat aina tarkkaan suunniteltuja ja harkittuja. Tässä kuvat meidän viikonvaihteen ruoista:
Perjantaina oli tomaattikeittoa tuoreista tomaateista, mukana ainakin porkkanaa, palsternakkaa ja juuriselleriä. Sämpylöissä oli juustoa ja pähkinärouhetta. Kelpasi tulla kotiin syömään kun olin istunut monta tuntia kampaajalla puoliunessa.
Lauantaina tarjottiin kinkkukiusausta, jossa oli joukossa mm. porkkanaraastetta, koskenlaskijajuustoa ja aurajuustoa, tosi maukasta sekin.
Sunnuntaina oli valmisteilla pikkusiskon synttäriateria juustosämpylöitä maistellessa.
Ateriaan kuului itse marinoitua broileria ja uunijuureksia; niissä oli ainakin punajuurta, lanttua, punasipulia, palsternakkaa ja porkkanaa. Siihen höysteeksi kuului vielä herkkusienisekoitusta.
Värikkäitä, houkuttelevia ja terveellisiä ruokia. Kyllä sitä itsekin tuli nuorempana panostettua enemmän ja kokeiltua usein uusia reseptejä. Nyt on vähän into hiipunut kun vuorotyö sekoittaa kuvioita ja usein syödään töissä tai sitten pitää saada jotain nopeaa ja vähän mielikuvitusta vaativaa.
Mutta kiitos vaan kokeille, oli kiva päästä valmiiseen pöytään uusien ruokaelämyksien äärelle.
Saas nähdä mitä herkkuja ensi viikonlopun kihlajaisiin saadaan aikaan...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti