sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Avonilta monipuoliset ostokset

Mä saan edelleen säännöllisesti tutulta Avon-ladyltani kuvastot ja tilailen tarpeellisia ja tuttuja tuotteita ja välillä vähän muutakin.


Takkuja selvittävää hiussuihketta mulla on ollut ennenkin ja sitä meillä kuluu yhteiskäytössä, aamuisin tulee suihkittua hiuksiin kun välillä tulee mentyä märillä hiuksilla nukkumaan...
Planet Spa-sarjan kasvoöljy on uusi tuttavuus, tuntui kyllä miellyttävältä ja hyvin kosteuttavalta ja hintakin on ihan kohtuullinen, tarjouksella 7,45.
Jalkavoide on ihanan pehmeää, vähän sellaista moussemaista, jota on kiva levitellä suihkun jälkeen tassuihin.


Sain kaupan päälle huulipunapuikon, jonka väri ei sopinut mun myyjälleni, mutta tuollainen sävy kun Rose creme tulee varmasti meillä käytettyä.
Usein tilailen myös tarjouksessa olevia koruja Avonilta, tällä kertaa otin kaulakorun ja korvisten muodostaman setin, joka on ollut nyt heti koko ajan käytössä. Lisäksi oli jännät korvikset, joita voi käyttää eri päin joko alaspäin riippuvina tai kiinnittää korvalehteen klipsillä joka on yläreunassa, vähän vaikea selittää...Mutta kaikista erikoisin ostos oli mekko. Avonilla on myynnissä välillä urheiluvaatteita, muotoilevia alusasuja, yöasuja ja sen sellaista laukkujen, korujen, kellojen ja huivien lisäksi.
Nyt mun myyjäni innolla esitteli muotoilevaa ja vartaloa imartelevasti korostavaa mekkoa, jota oli itse tilaamassa ja ajattelin että kyllä nyt 19 eurolla voi kokeilla...Väri vähän vääristyy näissä kuvissa, oikeasti se on tummemman viininpunainen. Ei se ollut ollenkaan hassumpi päällä, alla on muotoileva, irrotettava alushame ja ehkä se jopa antoi hoikemman vaikutelman;) Ei tämä varmaan käyttämättä tule jäämään.


2 kommenttia:

  1. Tosi kivoja hankintoja:) mekko on nätti ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo ennen ton väristä ja tyylistä kokeillutkaan, välillä erilaista:)

      Poista