torstai 5. maaliskuuta 2015

Eläimelliset tuliaiset

Kun lähtee matkalle niin silloin on oikein ja reilua tuoda tuliaisia kotona arjessa raataville perheenjäsenille;) Tälläkään kertaa ei jouduttu pettymään, karkkia tietysti tuli ja perinteiset jääkaappimagneetit. Onneksi meillä on korkea jääkaappi/pakastinyhdistelmä niin tilaa riittää vielä useammallekin matkalle.


Yleensä myös saadaan joku matkamuisto paikan päältä ja tämä puinen eläinkuvioitu lautanen ei olisi paremmin voinut sopia mun makuuni, siinä on kaikkia mun lempieläimiä edustettuna.Osasin jo vähän ennakolta aavistella mitä muuta voisin saada. Viimeksi kun oltiin Rodoksen reissulla mies halusi taxfreessä näyttää mulle yhtä Guessin kelloa ja mainitsi että eikö tuo ole ihan sun tyylinen. Sillä kertaa ei kelloa kuitenkaan ostettu, mutta nyt sen sitten sain.Ja tottahan se ihastutti leopardimammaa, täytyy vaan käydä lyhennyttämässä ensin ranneke ennen kuin kello pääsee käyttöön.
Että kyllä se ihan kivaa on, vaikkei itse olisikaan matkalla mukana niin saa kuitenkin tutustua paikkoihin kuvien välityksellä ja tuliaisia on aina mukava saada.

6 kommenttia:

 1. Hihii - ihan on sun kello ❤️ Osaa se sunkin mies näköjään nuo lahjahommelit !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se hyvin tuntee ja vihjailikin vielä etukäteen ettei mene vikaan;)

   Poista
 2. Makee kello ja kivat tuliaiset muutenkin :)
  Meillä tuliaisten osalta elellään vielä vaihetta, että laukusta löytyy pääosin leluja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä toivoi yksi Nelson Mandela-paitaa ja yleensä se mies pyörii Victoria's Secretissä ohjeiden kanssa...

   Poista
 3. No mutta wau ja aivan upea kello. <<<<<<<<<<<<3 Ja tuo lautanen on kyllä todella upea. Kelpaa pitää koko ajan pöydällä esille. Hieno <3

  Aurinkoista viikonloppua Minna

  VastaaPoista