tiistai 10. maaliskuuta 2015

Arkista eloa


Yritin vaihtaa lakanoita ja tuulettaa petivaatteita mutta yksi tyyppi katselee paheksuvasti peiton alta, eikä suostu siirtymään vapaaehtoisesti. Pitää aina sulkea se makkarin ulkopuolelle että saa jotain tehtyä.

Kaksi pörröpäätä samalla tyynyllä, Honey helpottuneena kun sen sänkyä ei sekoiteta;)

Laitoin ihan muuten vaan kynsilakkaa ja pidin vapaapäivänä rannekorua kotosalla kun töissä se ei ole mahdollista.

Vielä on jääkaapin ovissa tilaa, matkoilta tulee aina magneetteja eri kohteista ja tyttöjen ollessa pieniä keräilin myös erilaisia eläinmagneetteja. Harmi vaan että osa niistä on pudonnut lattialle ja hajonnut.


Uusin mietelause Kapkaupungista.

Ostin uutta kynsilakkaa keväisessä sävyssä, mulla oli aiemmin samantapainen mutta epäilen että se on matkustanut Espanjaan...

Töissä on ollut taas yövuoroja aika tiheään ja tässä yhden yön puuhastelun tuloksia, olisin kaivannut vielä katkarapuja ja majoneesia ja vähän tilliäkin, mutta nää sai nyt kelvata aamupalalle.

Uusi tuliaiskello pääsi käyttöön kun kävin lyhennyttämässä siitä kaksi palaa. Mä oon tottunut käyttämään aina rannekelloa vaikka nykyään melkein kännykästä tulee tsekattua kellonaika.


Vapaiden alettua yritin vähän siivoilla ja kohtasin arjen romantiikkaa lavuaarissa olevasta meikkivoidesydämestä;)

Kokeilin uutta muotiruokaa; bataattiburgereita tofulla, eikä ollut ollenkaan hassumpaa. Mies ei kyllä suostunut edes maistamaan... Avokadopasta mulla tulee jo korvista ulos kun tytär haluaisi edelleen  laittaa sitä lähes joka viikko. Seuraavaksi tota voisi laittaa ihan jauhelihapihvillä niin ei olis niin eksoottista.

Yövuorojen jälkeen oltiin väsyneitä ja Honey osallistuu aina lepäämiseen täysin rinnoin.

Saatiin jo vähän esimakua kevätauringosta, mutta se oli lyhyt ilo, tänään taas on satanut vettä. Mutta nyt on ainakin pyörä ollut huollossa ja heti kun terävät sepelit saadaan korjattua pyöräteiltä on pyöräilykausi valmis alkamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti