keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Kulttuuria ja joulupuuroa

Pieni hengähdyshetki viikonloppuna töiden lomassa tuli pidettyä. Jo syksyllä mies oli varannut liput Tampere-taloon musiikkikomediaan "Neljä pientä annosta".Esitys koostui neljästä eri osasta, joissa mm. pidettiin jäykkää juhlapuhetta, taituroitiin pianon kanssa lisänä Iiron pianokoulun alkeet huumorilla maustettuna, nautittiin ateriasta yhdelle ( se oli kuulemma televisiosta tuttu sketsi, jossa Sofie-neiti juhlii syntymäpäiväänsä hovimestarinsa Jamesin kanssa, mulle se ei kuitenkaan ollut entuudestaan tuttu ) ja lopuksi oli lisää pianotaidetta sekoilevan nuotinkääntäjän avustuksella.
Esitys oli hauska mutta odotettiin siltä kuitenkin vielä enemmän. Sekin tietysti vaikutti että siihen kuului paljon pianonpimputusta, taitavaa tosiaan, mutta kun mä en ymmärrä siitä mitään enkä osannut varmaan tarpeeksi arvostaa sitä...Esityksen jälkeen siirryttiin perinteiselle joulupuurolle anoppilaan, mukana kaikki tytöt ja poikaystävä. Tarjolla oli mm. riisipuuroa ja rusinasoppaa ja ihania karjalaismummin itse leipomia suussasulavia karjalanpiirakoita.Honey oli ekaa kertaa mukana kyläilemässä muiden mukana. Mummi kävi esittelemässä sitä naapurissa ja pikkuinen huolestui jouduttuaan eroon muusta porukasta niin kovin että tuli pienet hätäkakat.
Ei ole kyllä vielä yhtään jouluinen tunnelma, vaikka alakerrassa on kuusi koristeltuna ja nuorin tyttö on keitellyt kolakarkkeja sekä koristeli appelsiineja neilikoilla, niin että hyvät tuoksut leijailevat talossa. Kai se vaan on kun huomenna kuitenkin edessä normaali työvuoro ja veikkaisin että joulupukin käynti ym. ylimääräinen tekee asukkaista tavallista levottomampia, ettei sitä osaa itsekään vielä rauhoittua joulutunnelmaan.
Hyvää joulua kuitenkin kaikille! Mulla alkaa vapaat ja joulunvietto sitten huomisiltana:)

4 kommenttia:

  1. Herkullisen näköisiä karjalanpiirakoita. Voi tuota Honey-rukkaa, kun iski noin kova eroahdistus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uusi vuosi pitää kyllä olla Honeyn kanssa kotona, voi järkyttyä ilotulituksesta muuten;)

      Poista