torstai 18. joulukuuta 2014

Joulukuun Livbox

Viimeisimmän Livboxin hakeminen olikin työn takana, ei niitä ole enää aikoihin toimitettu ovelle asti niinkuin alussa vaan postiin pitää mennä itse hakemaan. Ja nyt sitten olikin postissa kaikkien aikojen jouluruuhka, tupa täynnä väkeä niin että mieli teki kääntyä heti ovelta takaisin...
Jäin kuitenkin kiltisti jonottamaan ja ihmettelemään miten toopea porukkaa sitä löytyy; edellä yksi mies oli jo maksanut lähetyksensä ja kysyttiin saajan postinumeroa ja siihen se tyssäsi. Mies ei tiennyt postinumeroa eikä lopulta kadunkaan nimeä talon numerosta puhumattakaan... Siinä se alkoi sit soitteleen ja selvittään tietoja ja muut odottivat kihisten.


Sain kuitenkin boxini ja tältä sen sisältö näytti. Joulusta haluttiin tehdä makea ja mukana oli myös käsintehtyjä tryffeleitä. 
Pari tuoksunäytettä löytyi, tällä kertaa miehillekin omansa.

 
Ripsivärillä ei mulla tosiaan ole käyttöä mutta laitoin sen joulupakettiin. Nyt muuten joulun aikaan tulee pitempi tauko ripsihuollossa, saa nähdä millainen sulkasato iskee.
Clarinsin meikinpohjustusvoidetta jo kokeilin ja se tuntui miellyttävältä kasvoilla, siitä nyt en tiedä tuliko meikkipohjasta täydellinen.


Jalkavoidetta mä kyllä käytän päivittäin mutta toi LV oli niin arkinen ja tylsä pakkaus etten ikinä osta sellaista, esim. nyt mulla on käytössä joku Avonin söpö kirsikantuoksuinen jalkavoide.
Vichyltä tuli kosteuttava 24H voide herkälle iholle ja se säästyy kyllä matkameikkipussiin.
Uskollisen tilaajan lahjana sain vielä Jamelan kultakollageenisilmänalusnaamion, joka lupaa kiinteyttävää, turvotusta vähentävää ja tummia silmänalusia häivyttävää tulosta ja kaiken lisäksi raikasta, hehkuvaa ja nuorekkaampaa ilmettä. Täytyy kokeilla kun on enemmän vapaita ja aikaa hoitaa itseään  joulun jälkeen, kunhan edes joku lupaus noista toteutuisi;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti