sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Astorissa

Nyt ei ole kyllä oikein sattunut ja tapahtunut mitään johtuen työputkesta jossa ensin kaksi iltavuoroa ja siihen jatkoksi neljä yötä.
Viimeksi oli yksi päivä vapaata tiistaina ja silloin suuntasin ulos syömään kahden entisen työkaverin kanssa. Ehdin nähdä Keskustorin hellyttävän vinon ja epämuodostuneen joulukuusen, josta Turussakin asti vitsaillaan.


Sivuutin joulutorin pikaisesti, ei tällä kertaa inspiroinut pimeässä ja tihkussa sitä jäädä kiertelemään.


Astor on vanha tuttu ravintola, jossa on tullut käytyä useammankin kerran. Onneksi huomattiin varata pöytä, sillä pikkujoulun viettäjiä oli liikkeellä runsain mitoin. Mä jo etukäteen mietin ja tuskailin valintaani tutkiessani kotona ruokalistaa, mutta pakko oli taas ottaa olutleipä jonka olen tilannut monta kertaa ennenkin mutta se on vaan niin hyvää; porsaanleike ja suussasulava aurajuustokastike ei petä koskaan...Seura oli hyvää, kiva kun on eri-ikäisiä ystäviä, se tuo rikkautta elämään. Kuvasin myös kaverin jättimäisen lammasburgerin, hyvä valinta sekin oli...Vielä jäi tilaa jälkiruoallekin, valkosuklaalimekakku maistui oikein hyvältä siiderinkin kanssa kun en sitä kahvia juo.


Ne taisivat olla vähän niinkun mun ainoat pikkujoulut, muuten ei ole tullut tänä vuonna pikkujouluja vietettyäkään, niin että oli kiva käydä vähän tuulettumassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti