maanantai 24. huhtikuuta 2017

Brunssilla Café Pispalassa

Jatketaan nyt heti perään toisella ruoka-aiheisella jutulla. Oon sitä puhunutkin, että haaveena on ollut päästä joskus johonkin brunssille. Vesi kielellä olen katsellut blogeissa toisten herkullisia aamiaiskuvia, mutta en ole itse koskaan ollut missään ulkona brunssilla, ellei jotain laivan aamupalapöytiä lasketa mukaan.
Nyt oltiinkin suunniteltu Amandan kanssa että heti vaan kun löytyy harvinainen viikonloppuvapaa molemmilta, niin varataan meille pöytä suositusta Café Pispalasta. Siellä siis brunssia on tarjolla ainoastaan viikonloppuisin.


Vielä ei ollut terassikelien aika, räntää kun on sadellut ajoittain lähes joka päivä viime viikkoina. Sisällä oli kuitenkin viihtyisät tilat ja pöytävaraus olikin tarpeen, sillä jokaisessa pöydässä näytti olevan varauslappu.Päädyttiin kumpikin pannukakkubrekuun, johon kuului alkuun hedelmäkulho ja sen jälkeen annos, johon molemmat valittiin munakokkelin kylkeen pekonia eikä bratwurstia. Pannukakut olivat kuohkeita ja herkullisia, päälle valutettiin siirappia ja kyllä tästä annoksesta tuli vatsat kunnolla täyteen.
Tilattiin vielä harvinaisen juhlahetken kunnaksi Mimosa-maljat ruokajuomaksi veden lisäksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti