maanantai 21. marraskuuta 2016

Singaporen tuliaisia

Matkoille ei parane lähteä ellei tuo kotiin tullessaan tuliaisia. Tälläkin kertaa Singaporen reissusta tuli tietysti karkkia ja suklaata. Aina mies on perinteisesti ostanut jonkinlaisen matkamuiston kotiin koristeeksi ja jääkaappimagneetti kuuluu joka kerta lisäksi myös asiaan. Tällä kertaa ehtikin jo tulla hermostus ja tuskan hiki, kun magneetteja ei ollutkaan matkalaukussa ja uskottiin jo että ovat jääneet hotellihuoneeseen, kunnes seuraavana päivänä pussi löytyi kuin löytyikin farkkujen taskusta.
Tuliaisissa esiintyi leijonakaupungin oma symboli.
Honey oli todella järkyttynyt kirkuvista kanoista, jotka pitävät oikein julmaa ääntä kun niitä puristaa. Yksi tipu jäi meille ja loput mies vei töihin toisten iloksi. Mutta kana saa luvan olla hiljaa Honeyn lähettyvillä, niin pelottava kiljukaula se oli.


Mun päivittäin käyttämäni suosikkihajuvesi alkoi olla vähissä, joten sain sitä uuden pullon varalle. Mä oon huomannut että hirveän monista muista tuoksuista tulee nykyään päänsärkyä, mutta tämä Versacen tuttu tuoksu ei aiheuta mitään oireita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti