maanantai 28. marraskuuta 2016

Kultaista kosteutusta

Tällä hetkellä tehokkaat keinot ovat tarpeen, jo ennestään kuiva iho kärsii vieläkin enemmän tuulesta, pakkasesta ja kuivasta huoneilmasta. Eikä väsymys ja pimeyskään varmaan auta asiaa, viimeiseen viikkoon en ole nähnyt päivänvaloa ollenkaan, koska mulla oli peräkkäin monta yövuoroa ja menin nukkumaan ja heräsin aina vaan pimeään aikaan.


Olen aikaisemminkin käyttänyt Avonin Anew-sarjasta varttuneemmalle iholle tarkoitettuja voiteita ja ollut niihin tyytyväinen; ei ole kasvoja kiristänyt. Nyt tilasin samasta kullankimaltavasta sarjasta vielä mattaisen meikinpohjustusvoiteen ja uuden tehoeliksiirin, josta tulee parilla painalluksella sopiva määrä kahta eri tököttiä, jotka sekoitetaan keskenään ja hierotaan naamaan. Lisäksi mulla on vielä jäljellä heleyttävän kasvoöljyn loput ja sitäkin välillä levittelen tehosteeksi näiden ohella.


Kyllä nämä ovat tuntuneet riittävän kosteuttavilta ja on aika ylellistä sivellä kasvoille kultahippuista yövoidetta. Näitä purkkeja pitää ihan mielellään esilläkin kylppärissä, ovat niin kauniita ettei viitsi kätkeä kaappiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti