perjantai 11. syyskuuta 2015

Talven varalle

Tätä mä oon odottanut viime keväästä asti, kun jossain blogissa esiteltiin jo Junarosen talvimallistoa ja ajattelin heti että ton takin mä haluan.
Loppukesällä ja syksyä kohti oon lähes päivittäin käynyt ihmettelemässä verkkosivuilla eikö sitä nyt tule myyntiin ja tarkastanut Stockan ja Keskisen Junarose-valikoimat.
Viime viikolla sitten yövuorossa keskellä yötä se oli ilmestynyt sivuille ja laitoin heti innoissani tilauksen menemään.


Hain takkini eilen postista ja se oli juuri sopivan kokoinen ja niin kiva kuin olin ajatellutkin. Väri on siis musta vaikka näyttää mun kuvissa sinertävältä.
Eihän tuolla takilla ihan paukkupakkasilla tarkene, mutta normaalissa talvisäässä on varmaan just sopivan hyvä, varsinkin kun en ole mikään vilukissa.


Mietin että minkälainen huivi tän kanssa olisi kiva, kun se kuitenkin vaatii jotain lämmikettä kaulalle...


Nyt oon jo sitten varautunut pakkasiinkin, mutta tällä hetkellä aurinko onneksi vielä paistaa ja on mukavan lämmin ilma, tarkenee ihan ilman mitään takkia.


2 kommenttia:

  1. Kiva, vähän erilaisen näköinen, takki. Pitäisi minunkin kohta aktivoitua ja ostaa uusi toppatakki automatkoille. Pakko varmaan heittää tuo entinen roskiin, jotta sitä hirvitystä ei tulisi enää käytettyä yhtään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä jo keväällä hävitin pari vanhaa takkia että oli vähän pakko ostaa uusi tilalle:) Toivotaan ettei ihan äkkiä vielä tarvi siirtyä talvivaatteisiin...

      Poista