maanantai 28. syyskuuta 2015

Ostoksia Oriflamelta ja vähän muualta

Tein tilausta taas pitkästä aikaa Oriflamelta ja tällä kertaa oli tarpeen uusi puuteri vanhan kunnon Lumenen loputtua. Otin kokeeksi myös tuollaisen puuterisudin. Kotioloissa käytän melkein aina irtopuuteria mutta laukussa saa olla mukana kiinteä vaihtoehto meikin korjailuun.Käsivoiteita ei voi mulla koskaan olla liikaa, niitä kuluu jatkuvassa käytössä ja uudet, iloisenväriset tuubit ovat aina mieleisiä erilaisista tuoksuista puhumattakaan. Tylsintä mitä voisi kuvitella olisi hajustamaton käsivoide.


Oon ehtinyt kaivata kulmavärisettiä, mulla jo loppui edellinen ja tätä ei välillä ollut kuvastossa ollenkaan ja nyt sain sitten lopulta uuden tilalle. Kaksi eri sävyä ja vaha kätevässä peilirasiassa ovat ehdottomasti hyväksi koettuja kulmien siistimisessä ja korostamisessa.


Ostin vaihteeksi myös vähän edullisempaa hiusöljyä korvaamaan Moroccan Oilia, joka salaperäisesti hupeni hetkessä Idan asuttua kesällä meillä kuukauden ennen kun matka jatkui ulkomaille. En ole tätä ehtinyt laittaa kun kerran vasta, mutta tuoksu ainakin on miellyttävä. Kampaajalle on vihdoinkin aika tällä viikolla ja värjäyksen jälkeen voivat tehohoidot ollakin tarpeen.


Mun oli ihan pakko ostaa kun silmiin osui uusi BeautyBlender-tuote alennuksella. Siinä on kaksi uudelleen käytettävää ja pestävää sientä joilla voi tuputella iholta kiiltoa korvaten puuteripaperin.
Otin sen käsilaukkuuni mukaan, mutta viime aikoina en ole juuri muualle kulkenut kuin pyörällä töihin, jolloin naama aina punoittaa ja yleensä perille päästyä nousee jälkihiki, joten en ole päässyt näitä oikein normaalitilanteessa vielä testaamaan.Kasvoöljy pääsi myös loppumaan, sitä käytän säännöllisesti aina iltaisin yövoiteen alla ja tällä kertaa valitsin Madaran öljyn, koska tuntuu että energiaa tässä syksyn lisääntyvässä pimeydessä tarvitaan joka muodossa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti