tiistai 15. syyskuuta 2015

Kuulumisia

Tuntuu taas ettei aika riitä tällä hetkellä juuri muuhun kun nukkumiseen ja töissä käymiseen, mutta jotain oon ehtinyt kuvata Instagramiin sentään. 


Kävin heti paikan päällä tutustumassa kun Sokokseen avattiin Urban Decayn meikkipiste, olen aiemmin tilannut ulkomailta mm. paljon puhutun Naked-luomiväripaletin ja ilahduin kun sarjaa saa nyt Suomestakin. Ainoa vaan että oon jo kolme kertaa käynyt tiedustelemassa sprayta, joka auttaa meikkiä kestämään ja aina se ehtii loppua vaikka varastoa on välillä täydennetty.

Honey osaa ottaa rennosti tyynyjen keskellä.

Oonkin ihmetellyt kun säätiedot eivät ole tulleet kesän aikana Siilinkarin majakan mittauspisteestä, mutta huomasin tässä että majakka on remontissa ja sen huippu on kadoksissa.

Tän kuvan on tarkoitus esittää täysikuuta järven yllä ja Pispalan valoja yökön kuvaamana.Mun pyöräni oli nyt kolmannen kerran korjattavana samassa paikassa, tällä kertaa hoitivat sen ilmaiseksi mutta eipä tullut vieläkään kuntoon. Pitää ehkä alkaa säästää uuteen pyörään...

Amandan huone sitten lopultakin tyhjeni kokonaan ja iso sisustusprojekti alkoi Vallilan Manse-verhoista. Mikä sen parempi valinta kuin verhot, joissa myös Näsinneula vilahtaa kun sen juurella kerran melkein asutaan.

Keväällä tää uskollinen palvelija olisi täyttänyt 21 vuotta, mutta ikävä kyllä piti armahtaa ja päästää se jo pesukoneiden taivaaseen, korjaaja kävi kyllä katsomassa mutta oli sittenkin aika luopua.

Mä ehdin jo lukea jatko-osan Millenium-sarjaan, olisi pitänyt kerrata ne aikaisemmat kun en enää niin muistanut muuta kun että olivat hyviä ja niin tämäkin oli.


Ehdittiin lähinnä vaan yöksi mökkeilemään ja herkuteltiin dipeillä, sipseillä ja kasviksilla. Mä oon hulluna dippikastikkeisiin ja niitä pitää olla riittävästi. Tässä seitsemän eri makua tarjolla.

Uusi pesukone paikallaan ja pienten sydämen tykytyksien ja kauhun hetkien jälkeen ehjänä käyttökunnossa. Vihjeenä vaan mainitsen että kuljetustuet kannattaa kaikkien poistaa ennen käyttöönottoa...

Vanhasta työpaikasta tuodut kaksi palmuvehkan oksaa kyllä kukoistivat mutta eivät lisääntyneet, joten istutin vierelle Ikeasta haetun uuden vehkan, niin on vähän rehevämpi vaikutelma.

Vapaapäivää juhlistamaan ostin itselleni kukkakimpun, olisi ollut kaikkia värillisiäkin mutta valkoinen vetää silti puoleensa useimmiten.


Meillä on uusi lemmikkieläin joka tykkää koirannappuloista.

Eväät Downton Abbey-maratoniin, innostuin kun Netflixiin oli ilmestynyt viides tuotantokausi.

Ostoksilla Putiikki Rannalla-myymälässä, yrttimaustettua oliiviöljyä ja pari lasia lisää kokoelmaan.

Meidän lähellä olevassa koiranulkoilutusmetsikössä on mielenkiintoinen leiri, siellä on oikein kaikkia rakennelmia ja nuotiopaikka. En tiedä ketkä siellä majailevat piilossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti