torstai 24. syyskuuta 2015

Takkahuoneen muodonmuutos

En tosiaan ole mikään taitava kuvaaja niin sisustuskuvien kuin muidenkaan kuvien suhteen, mutta tarkoituksena on vähän vilauttaa miltä yläkerrassa alkaa näyttää Amandan muutettua kotoa pois. Amandan entisestä huoneesta on siis tulossa vieras- ja kirjastohuone, mutta se on vielä keskeneräinen, kirjahyllyä kokoojineen odotetaan ensi kuun alkupuolella.


Takkahuone on saanut vähän uutta ilmettä kun hankalakäyttöiseksi koettu ja vähän kulunutkin vuodesohva saatiin pois ja tilalle hommattiin kevyemmät tuolit, joista ollaan aina haaveiltu Artekin tarjoiluvaunun kaveriksi mutta ei ole tullut hankittua tyttöjen ollessa pieniä.


Lattialle tuli uusi häräntalja; vaikka kuinka olisi vanhahtavaa niin meillä on ollut niitä siitä saakka kun häälahjaksi saatiin sellainen ja ollaan tykätty niistä kun ovat helppohoitoisia, tosin vuosien kuluessa se eka talja alkoi jo kaljuuntua melkoisesti, etteivät ne ikuisia ole.


Mä oon jo pitkään suunnitellut Block-valaisimen ostoa ja olin ajatellut sitä vähän ikkunalaudalle, mutta se löysikin paikkansa takan reunalta, siinä se kivasti valaisee kun takkaa ei tule poltettua.Lisää sisustusjuttua on luvassa sitten kun vierashuone on valmis.

2 kommenttia:

  1. Upea takkahuone, klassikkotuoleja ja esineitä Block täälläkin himotuksen kohteena ollut jo vuosia. Mukavaa viikkoa Minna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kelpaa kahden vanhan variksen istuskella rauhassa kun poikaset on lähteneet;) Hyvää syksyä sinnekin!

      Poista