maanantai 20. heinäkuuta 2015

Viimeisimmät instat


Maistoin mansikkalikööriä uudesta shottilasista, oli jäljellä jotain Tallinnan tuliaisia keväältä. 

Sadetakki on varmaan kesän käytetyin vaate ja nykyään se onkin mulla aina varalta mukana kun lähden pyöräilemään töihin; ei ole juurikaan ollut sellaista päivää ettei jossain vaiheessa olisi satanut. Ja yhdeltä asukkaalta kun kysyttiin tietääkö hän tän hetkistä vuodenaikaa, hän vastasi että syksy, eikä mikään ihme...

Ukkonenkin on riehunut pariin otteeseen niin että keskustassa kadut ovat ihan tulvineet.

Iltavuorossa ennen kotiin lähtöä saatiin ihailla komeaa sateenkaarta parvekkeelta, ei siitä vaan saanut kännykällä kovin edustavaa kuvaa.


Maija ja  Eero ovat viserrelleet meillä nyt reilun viikon.

Käytiin ajelulla Turussa ja Urjalan makeistukussa yleensä pysähdytään aina matkalla. Ostin Amandalle tuliaiseksi salmiakkijauhetta ja tikkarin kun hän oli töissä eikä päässyt mukaan.

Melkein jo perinteeksi on muodostunut jätskillä käynti samalla kun haen Avon-tilauksiani ja tulee myös aina päivitettyä viimeisimmät kuulumiset entisistä työkavereista.


Alennusmyynnistä ostin pienen tuoksupullon laukussa mukana kuljetettavaksi. Oon kuullut tätä tuoksua kehuttavan ja se tuntuukin tarpeeksi keveältä, kun nykyään saan päänsärkyä aika monista hajuvesistä.

Tänä vuonna ei taideta pakastaa mansikoita, mutta syötäväksi on nyt muutaman kerran ostettu ja vapaailtana niitä nautiskeltiin valmiin marenkipohjan kanssa.

Käytiin tyttöjen kanssa Napolissa pizzalla, enkä ollut tajunnut että Tampereellakin on ulos asti jono johonkin ruokapaikkaan. Meillä ei ollut kiire ja tytöt halusivat ehdottomasti juuri sinne ja olihan siellä lopulta hyvät pizzat ja kohtuuhintaisetkin. Mä otin sellaisen, jossa oli tomaattikastikkeen sijasta bearnaisekastiketta ja päällä kanaa, pekonia ja herkkutatteja, nam.

Mulla on taas tiiviisti töitä ja sisko lähetti mökiltä kuvaa kuinka pionit siellä kukkivat. Saa nähdä ovatko enää kukassa kun pääsen sinne yövuorojen jälkeen huilaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti