keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Mun ekat Parikat

Oon jo jonkun aikaa miettinyt, että kun kerran Suomessa on kansainvälisesti tunnettu kenkäsuunnittelija, niin pitäisikö hankkia jotain hänen mallistostaan etenkin kun vielä nimi Minna melkein velvoittaa käyttämään Minna Parikan kenkiä.
En ole pitänyt vuosikausiin korkkareita, en kovin usein edes nuorena, joten päätin poissulkea korkeat korot. Alennusmyynnistä kuitenkin löytyi puputennarit, jotka ovat erilaisen hauskat ja kun jotain erilaista kerran hain, niin yllätin itsenikin enkä tyytynyt perusmustaan.


Nyt mulla on sitten pinkit puputennarit, ja kyllä jo nuorisolta tuli jonkin verran arvostelua...Näillä mä aion loikkia tai paremminkin taapertaa silloin kun ei jalassa ole jonkin sortin ballerinat kuten koko kesän, on muuten kaikki sandaalitkin nyt jääneet käyttämättä näillä keleillä.
Ja ehkä vielä johonkin tarpeeksi juhlavaan tilaisuuteen esim. vaikka joskus tyttöjen häihin voisin harkita ostavani Parikat maltillisilla koroilla.


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Pitää sitä jotain hauskaakin olla, ei kaikki tarvi olla niin viimeisen päälle vakavaa ja "tyylikästä"...

   Poista
 2. Voi syvä huokaus miten ihanat! <3 Haluaisin Parikan Minni/Mikki mustat loaferit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan ne söpöt, mutta tässäkin se sama juttu että ovatko sopivat mun ikäiselle... Mutta mähän pompin niillä kun pupu enkä välitä iästä;)

   Poista