lauantai 11. heinäkuuta 2015

Uutta mökkisisustusta

Suvun kesämökki on ollut jo yli kaksikymmentä vuotta melko samalla lailla kalustettu. Pientä uudistusta tuli mieleen tehdä etenkin kun pirttikaluston alla ollut valtava matto alkoi olla jo lähes puhkikulunut. 
Samalla ajateltiin vähän siistiä takan edustaa, josta on helposti tullut pelkästään tavaroiden lasku- ja säilytyspaikka.
Yhdessä päädyttiin etsimään vihreänsävyisiä mattoja, mikä ei ollut niin helppo tehtävä kun maltillinen hintakin oli rajoitteena. Ikeasta etsimämme kesämatto oli loppuunmyyty ja lopulta Sotkasta löytyi sopivia vaihtoehtoja, joista päädyttiin raidalliseen.
Toin pöydälle jo muutama vuosi sitten kaupunkiin ostamani Marimekon tabletit ja takan eteen valittiin Ikeasta lepotuoli ja rahi kesäisellä päällisellä.


Joku siisti ja kätevä puunsäilytyskori on vielä tilauksessa ja sitä odotellaan.
Muumi on vuosien aikana mökillä kesäisin ollessaan tehnyt aikansa kuluksi paljon erilaisia ristipistotöitä, joita on mökin seinillä kehystettyinä. Hän myös harrasti vuosia pitsinnypläystä ja mökin ovessa on koristeena ja muistona laivataulut niiltä ajoilta.


Kenkäröykkiölle mietittiin myös jotain siistimpää säilytysratkaisua ja Jyskistä löytyi hillitty kenkäteline terassille ja niitä mentiinkin heti hakemaan toinen, koska niissä on kätevä tappisysteemi niin että niitä voi koota useamman päällekkäin.


Seuraavaksi olisi tarkoitus järjestellä saunakamaria, koska tässä vaiheessa ylimääräiset tavarat siirtyivät sinne. Siskon perheellä olisi kiikarissa jonkinlainen vuodesohva, jos se vaan on mitoiltaan sopiva.
Kyllä tuli heti vaihteeksi raikkaampi ja valoisampi ilme ja tuo vihreä sulautuu hyvin ikkunan takaa avautuvaan koivikkomaisemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti