keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Hömelö Pöllönen

Sillä aikaa kun tää koruhullu oli kesälomalla, olivat töissä tilanneet porukalla avainkaulaketjuja ja kateellisena niitä himoitsin, joten piti heti pistää oma tilaus menemään.


Vaihtoehtoja oli useampia mm. erilaisia karkkeja kuten englannin lakuja ja tietysti hoitajan kannalta hauska oli ketju "Lääkitys kohillaan", jossa oli koristeena pillereitä. Mä kuitenkin tykästyin pöllöön, jonka valitsin mustana.Pituuden sai valita muutamasta vaihtoehdosta ja otin lyhyimmän 85 cm pituisen ketjun, kun oon itsekin niin lyhyt. Ja näissä oli tärkeää se, että lisämaksusta sai valita magneetilla toimivan turvalukon ketjuunsa, sillä dementikot ja etenkin käytöshäiriöiset asukkaat ovat usein arvaamattomia ja nopeita tarttumaan niin ei ainakaan tarvi pelätä kuristuvansa.


Nyt mullakin on oma Hömelö Pöllönen, eikä tarvitse kadehtia toisia;)


2 kommenttia:

  1. IIiiihaaana, jos jotain Elvarilta juuri tilaisin, olisi se nuo pöllöt, tulee mieleen oma lapsuus ja telkkarimainos vai oliko mtv 3:n logo. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Työkaveri tilasi saman turkoosina ja oon ollut ihan katkera kun sen pöllöt on tuijottaneet mua kutsuvasti, nyt mulla on oma;)

      Poista