perjantai 24. huhtikuuta 2015

Viikonlopun ruokia

...tosin jo viime viikonlopulta kun Linda oli täällä myös kokkailemassa. Nyt mulla onkin tänään vaan yksi vapaa ja sen jälkeen kahden illan ja neljän yön työputki, että ruoanvalmistus alusta loppuun jää aika vähiin.
Perjantaina tein terveellistä hedelmäsalaattia jääkaappiin jääneistä hedelmistä, tosin ei se niin terveellistä ollutkaan kun tykkään laittaa kermavaahtoruusukkeen päälle.


Linda laittoi vielä iltapalaksi tonnikalapiirakkaa, jossa oli aika tujusti valkosipulia, mutta hyvää se silti oli, vaikken jaksanut enää illalla maistaakaan kun alkoi jo väsyttää valvomisten jälkeen.


Lauantaina leivoin pizzaa, tykkään keittää ja maustaa aina sen tomaattisoseen itse. Yleensä meillä joka kerta pizzaan kuuluu aurajuusto ja herkkusienet jätetään pois Amandan tontilta. Mä oon tehnyt taikinan yleensä leipäkoneella mutta nyt ei jostain syystä se sekoitinosa ollut paikallaan, enkä ymmärrä mihin se on voinut joutua... Koko rakkineella ei ole mitään virkaa ilman sitä:(



Lindan mielestä piti olla rucolaa päällä.
Sunnuntaina Linda valloittikin keittiön ja laittoi myöhästyneet synttäritarjoilut iskälle. Idea lähti miehen lahjaksi saamasta punaviinipullosta; meillä ei kukaan oikein juo punaviiniä ja Linda sovelsi sitä reseptiin kukkoa viinissä.



Oli oikein hyvää eikä mennyt viinikään hukkaan, mun lasissa oli kyllä Pepsiä.
Jälkiruoaksi oli tarjolla vadelmasuklaamoussekakkua vadelmakastikkeella ja mansikoilla koristeltuna.



Nyt meneekin viikonloppu isolla satsilla juustomakaronilaatikkoa, joka on miehen herkkua, sitä saisi olla jatkuvasti kun kysytään ruokatoiveita.

4 kommenttia:

  1. Mmmm- mitä herkkuja ! Meilläkin oli tänään juustomakaroonilaatikkoa , koko perheen perusherkkua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun varsinkin noilla nuorilla riittää energiaa tutkia ja kokeilla uusia reseptejä:)

      Poista
  2. Vadelmasuklaamoussekakku kuulostaa niin herkulliselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kyllä olikin, nyt oli ilmestynyt jotain uutta vadelmaleivontasuklaata...

      Poista