perjantai 10. huhtikuuta 2015

500.


Nyt onkin käsillä tämän blogin 500. postaus, joka ehtii ilmoille jo hyvissä ajoin ennenkuin blogi täyttää kaksi vuotta toukokuun lopussa.
Juhlapostauksessa esiintyy muumeja sen kunniaksi, että alunperin blogin nimi ja ulkoasukin juonsivat Muumimammasta laukkuineen ja raitaessuineen.
Olen ollut muumifani jo mun muinaisesta lapsuudestani alkaen kirjojen välityksellä, eli kauan ennen telkkarin piirrossarjaa ja muumien supersuosiota.

Kuvissa näkyy joitakin mun ihailemiani juttuja muumifilosofiasta; kiireetön elämä, arjen pienistä asioista nauttiminen, vapaus ja oma rauha mietiskellä, suvaitsevaisuus, tasa-arvoisuus, leikkimielisyys ja perhe.
Perheestä puheen ollen sain luvan kirjoittaa jatkossa lapsista heidän nimillään, vähän hankala selitellä aina että vanhin tyttö jne. vaikka ei se suuri salaisuus varmaan monille ole;)
Eli vanhin tyttö on Linda ja hänen sulhasensa Vili, keskimmäinen matkustelija on Ida ja nuorin vielä kotona asuva tyttö on Amanda.
Tyttöjä ei niin kovasti tän blogin jutut kiinnosta, mutta lupasivat alkaa tarkemmin seurata jos vaihteeksi kirjoittelisin jotain ihan hävytöntä, tuli hyviä ehdotuksia että voisin esimerkiksi aloittaa tankotanssin ja tehdä siitä postauksia, mutta luultavasti aikaisempi linja kyllä jatkuu, ettei ihan kaikki lukijat häviä...

2 kommenttia:

 1. Onnittelut 500 postauksen kunniaksi! Olet ollut paljon ahkerampi kuin minä ;)
  Ihania muumiviisauksia !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin kai se on että muumeilta elämää oppia voi;)

   Poista