tiistai 7. huhtikuuta 2015

Pääsiäinen meni


Pääsiäinen tuli ja meni ilman sen kummempia valmisteluja. Sitä on saanut tottua vuosien varrella vuorotöitä tehdessä, etteivät vapaat ja juhlapyhien vietto kotona ole mitään itsestään selvyyksiä.
Ehkä joku joulu enemmän harmittaa jos pitää olla koko ajan töissä, mutta pääsiäinen ei ole koskaan ollut niin tärkeä juhla ja tänä vuonna oltiin miehen kanssa molemmat töissä vielä eri aikoihin ja tyttökin lisäksi oli parina yönä pelipöytää pyörittämässä.


Ulkoiluilmatkaan eivät olleet mitenkään täydelliset, niin aamupäivälenkit kuraisen Honeyn kanssa hyvin riittivät. Töissä oli sen sijaan koristeluja ja pääsiästunnelmaa  ja mm. herkullisia rahkapullia pääsi maistamaan tuoreeltaan.
Eilen alkoi mulla vuorostaan kolmen päivän vapaa ja rentoudumme Honeyn kanssa kotosalla. Ja nyt alkaa juuri aurinkokin paistamaan:)

2 kommenttia:

 1. Meillä kun vapaapäivät kulkevat juhlapyhien mukaan, niin pääsiäinen on yksi suurista suosikeista, koska se takaa joka vuosi neljän päivän vapaaputken. Ei sillä, että sitä mitenkään suureellisemmin juhlisimme, mutta vapaiden takia suosikki :)

  Mukavia ja toivottavasti aurinkoisia vapaita sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin aiemmin kun olin kotona ja tytöt pieniä koristeltiin ja laitettiin pääsiäisherkkuja ahkerasti, mutta niin ne ajat vaan muuttuu... Vapulla ei ole niin väliä mutta juhannukseksi olisi kiva aina päästä mökille, tänä vuonna oon toivonut lomaa kesäkuuksi mutta saa nähdä miten käy. Kivaa viikkoa teille!

   Poista