sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Pari viime viikkoa


Nuorin tyttökin saavutti jo 20-vuoden iän ja kilisteltiin vähän Fresitalla ja nuuskittiin vaaleanpunaisia ruusuja.

Meidän pihoilla riehuivat viikon verran metsurit ja niin harmittaa kun monta komeaa koivua kaadettiin, onneksi ihan meidän ikkunan edessä olevaan ei koskettu. Puut olivat naapuriyhtiön puolella, joten meillä ei ollut mitään sanomista, siellä ihmiset halusivat eroon roskaavista puista:(

Yhtenä vapaailtana kokeilin Lidlin uutta siideriä ja totesin vaan että sweet and twisted like me.

Hulluilla päivillä poikkesin sen verran että ostin ohimennen Bodyshopin kausituotteena olevan mustikkavartalovoiteen. Loput tuotteet on normaalihinnalla Bodyshopin omasta myymälästä, oon ihastunut noihin pieniin käsivoiteisiin ja kokeilen aina eri tuoksuja, tällä kertaa shea ja moringa.Stockmannin ruokaosastolta löytyi näin herkullisen näköisiä sushiannoksia, ostettiin tytön kanssa puoliksi ja hyvää oli.

Viimeisiä synttäriruusuja vielä elvytettiin ja ne kestivät pitkään pikkumaljakossa.

Kaukomatkoilta odotellaan aina kivoja tuliaisia mutta ei tässä Tallinnan tuliaisessakaan mitään vikaa ollut, nyt pääsen maistelemaan joskus makeita drinkkejä; Herkkä on mun suosikki jo nuoruudesta.

Ankea räntäsade ja paljas maisema puusavotan jälkeen, nyt meille näkyy Näsinneulan lisäksi myös Pyynikin näkötorni.


Tätä tää loppukevät nyt on; pörröpäät lukemassa pääsykokeisiin, Honey on hengessä mukana.

Viikko sitten alkoi mun pyöräilykausi, heti vaan tuli lunta niin että jouduin ajelemaan kotiin päin kun maa oli ihan valkoinen. Silti oon sitkeästi jatkanut sateista huolimatta, nopeuttaa niin paljon työmatkaa.

Töissä aloitettiin pääsiäiskoristelut jo ajoissa, siellä kasvatettiin ohraa, ei ole niin vaarallista vaikka sitä vähän maisteltaisiin.

Meidän kihlapari sai lahjaksi kauniit kaiverretut lasit joista olisi tarkoitus siemailla häissä, kiva idea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti