keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Kauppakassin sisältö

Tiia Minäkö keski-ikäinen-blogista taannoin haastoi kuvaamaan kauppakassin
 sisällön ja epäilin vähän miten se onnistuu. Meillä käydään kerran viikossa isommilla ostoksilla ja yleensä tavaraa tulee monta kassillista ja viikolla haetaan vain jotain pientä täydennystä.
Tässä nyt kuitenkin iskin pöytään viime kerran ostokset (ihan jokainen maitotölkki tms. ei mahtunut) ja kuvasin äkkiä eri suunnilta ennen kun mieheltä menee hermo;)


Ajatuksena on ollut laittaa ainakin tortilloita, jotain broilerijuttua, pakastekalaa yms. Kiireisille päiville on varattu valmissalaatteja ja hotdogtarvikkeita, joku kolmioleipäkin mulle evääksi.
Tällä kertaa ei näköjään ollut juuri kuivatuotteita, hedelmiä eikä pakasteita, aina ennen kauppaan menoa tutkitaan kaapit ja tehdään tarkka ostoslista sen mukaan mitä puuttuu vähän siinä järjestyksessä miten ruoat on kaupassa sijoiteltu.
Kun on runsaammin aikaa käydään ensin Lidlissä hakemassa ne tuotteet joita sieltä saa edullisesti ja loput S- marketista.
Nykyään usein joku tytöistä on isänsä apuna kauppareissulla niin saadaan aikataulut paremmin soviteltua.
Siinä vaiheessa kun jäädään kaksin asustamaan, täytyy miettiä josko käytäntöä muuttaisi ja käytäisikin useammin pienillä ostoksilla, mä saisin kaupunkireissuilta kävellen ainakin kannettua jotain kevyempää mukanani. Tällä hetkellä homma kuitenkin toimii näin.

2 kommenttia:

 1. On siinä läjä tavaraa ;) meillä käydään kaupassa noin joka toinen päivä . Kun ei ole autoa , on vähemmän kannettavaa kerralla. Tai siis Ukkokulta käy ;) useimmiten .
  Iloista vappua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa vappua! Kyllä noissa aina on asettelemista jääkaappiin, mutta äkkiä se aina tyhjeneekin;)

   Poista