keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Laukkuhullut

Ei sille voi mitään vaikka niitä laukkuja onkin ennestään sanotaanko muutamia, niin aina tulee tarvetta uudelle ja erilaiselle. Esimerkiksi mun ainoa ja entinen vaalea laukkuni seikkailee tällä hetkellä varmaan jossain Meksikossa, joten Sokoksen kanta-asiakastarjouksena tässä kuussa oleva laukku kiinnitti mun huomioni.
Ja tänään myrskyä uhmaten ja samalla täyttäen kansallisvelvollisuuteni vaaliuurnilla ennakkoäänestyksessä kävin sitten uuden laukun hakemassa.Pienehkö hiekanvärinen laukku on sopiva kevääksi ja kesää ajatellen. Nyt oon muutenkin ryhdistäytynyt ja vaihdellut laukkuja useammin, tulee samalla siivottua niiden sisältökin.
Nuorin tytär on meillä myös laukkuhamsteri ja hän osti itselleen "koulurepun" kannustamaan lukemisessa kun valmennuskurssi alkoi. Nyt ei ole opiskelemaan pääsy ainakaan varusteista kiinni, mutta pitäisi ehtiä lukea kuulemma sellaiset 500 tuntia jos ollenkaan mielii tulla valituksi. Mutta eiköhän siinä lukemisessa se keskittyminen ja laatukin merkitse eikä pelkästään määrä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti