keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Uutisia

En sitten puhunut ainakaan mitään kauheita hölmöyksiä siellä ryhmähaastattelussa valvotun yön jälkeen, koska eilen tuli tieto että mut on valittu siihen uuteen työpaikkaan, jonka itse laitoin ykkössijalle.


No ei nyt täällä sentään tällaisia juhlia pidetä, varsinkin kun takana on rankka työilta, katsoin että oikein 7000 askelta tuli kipitettyä vuoron aikana...
Onneksi nyt jotain kuitenkin selvisi ettei tulevaisuus ole ihan auki, myöhemmin tulee lisätietoja mm. koska toiminta alkaa, paikka on vielä rakennusvaiheessa ja sekin on vielä epäselvää millaista työ tulee olemaan, joka tapauksessa hyvin erilaista kuin tällä hetkellä.


Mutta nyt alkoi todella tarpeeseen tuleva neljän päivän vapaa, ehtii samalla vähän totutella ajatukseen, on vielä kuitenkin vähän pöllämystynyt olo. Aion kyllä levätä ja rentoutua kunnolla.
Ai niin, vielä sellainenkin uutinen että musta selvästi kehittyy taitava ennustajaeukko, arvasin sen jäidenlähtöpäivän ihan nappiin ja sattui vielä olemaan ennätysaikaisin meidän järven historiassa:)

8 kommenttia: