lauantai 12. huhtikuuta 2014

Ajankohtaista asiaa

Talvivaatteita on jo siirretty varastoon ja kaivoin samalla esille vanhan tutun omantyyliseni koiranulkoilutusasun. Hyvin jo tarkenee tassutella leopardivaatetuksessa.


Nyt on jännät ajat käsillä; meillä on töissä ollut perinteisesti keväisin jäidenlähtöveikkaus, johon ovat saaneet  osallistua sekä asukkaat että työntekijät ja joku palkintokin on kai arvottu oikein veikanneille. Me ollaan nimittäin ihan aitiopaikalla tarkkailemassa järven sulamistilannetta. 
Mä laitoin tänä vuonna arviokseni 13.4. vaikka yleensä kyllä jäidenlähtö on venynyt pitempään, mutta nyt oli kerrankin niin lyhyt talvi ja "jääkausi", että voisi kuvitella jäiden sulavan nopeasti.
Sellaistakin legendaa liikkuu, että aina jäidenlähdön aikaan jostain syystä tulisi enemmän vainajia, en tiedä onko siinä perää.


Mun vihaamani lokit siellä jo odottelee kesäkautta.
Aika hyvältä näyttää ja pitkälle jo on sulaa, mutta ei taida mun veikkaukseni osua oikeaan. Silloin vasta kun isompi järvenselkä on paljaana katsotaan jäiden lähteneen.
Ihan asiasta toiseen vielä päivän riemun aihe: vanhin tyttö halusi itsestään juhlimaan lähtiessä epätyypillisen kohtalokkaan ja seksikkään kuvan, mutta kuinka ollakaan eroottinen rollaattori tunki väkisin kuvaan mukaan:)


3 kommenttia:

  1. Vastakohdat kuvassa ;) tuo rollaattori näyttää tuossa vaaleanpunaiselta , onko ? Onneksi jäät lähtevät tänä vuonna varhain , saa kesä tulla ja ne lokitkin ;) sitä odotan , että pääskyset alkavat kiljua ikkunoidemme edessä <3

    VastaaPoista
  2. Ei olla tuota mummua ennen nähty, taksia tuli odottelemaan, taisi olla tavallinen punainen rollo

    VastaaPoista
  3. Sitä vielä vaan että meidän pihalla lokit käy päälle, pelkään niitä...

    VastaaPoista