sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Pari kevätasua

Taas on ollut vähän kylmempää ja tuulisempaa säätä, joten lämpimät vaatteet ovat olleet vielä tiukasti tarpeen. H&M:stä kuitenkin ehdittiin tehdä tilausta ja otin kevättä varten valkoisen t-paidan mustalla printtikuviolla ja mustan nilkkapituisen trikoohameen, josta ei kyllä saanut mitään järkevää kuvaa.


Lisäksi innostuin mustavalkoisesta kesämekosta, tällä kertaa unohtui taas täysin pyrkimys värikkäämpien vaihtoehtojen valitsemiseen.


Viimevuotiset vaaleat ballerinat olivat ihan loppuunkuluneet, mutta ei hätää, nyt on uudet odottamassa että tulee vähän lämpimämpää.


Viime viikolla kaupungilla käydessä näin myös Halosen ikkunassa kivan näköiset sandaalit ja ajattelin pitkästä aikaa kokeilla vähän korkeampaa mallia, kuitenkin ihan maltillisesti kiilakorolla...2 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia - mustavalkoinen on aina hyvä;)
  Balleriinoja ei ole koskaan liikaa - ja nuo alimman kuvan sandaalit ovat ihanat - eivät vain valitettavasti sovi vaivaisenluiselle;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kumma kun toi mustavalkoinen aina vaan vetää puoleensa... Voi olla että lättänäkenkiin tottuneella voivat nuo sandaalitkin tuntua vaikeilta käyttää:)

   Poista