keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Instaterveisiä


1. Mut haastettiin tuossa vähän aikaa sitten arkikuvajuttuun ja ensimmäisenä on kuvassa Nopsa pakattuna ja valmiina lähtemään yövuoroon, kaksi koria on mulla tarpeen.

2. Arkista pikaruokaa kotona toteutettuna, vanhoja kunnon lämpimiä leipiä, joissa tärkeänä ainesosana aurajuusto.

3. Arkiaamun vakioherkku, Saarioisten ohrapuuro voisilmän kanssa. Kaapo on jo odottamassa unikaveria valmiina jatkamaan nukkumista, aurinko paistaa ja muut heräilee töihin kun me aletaan kuorsata.

4. Jäiden lähtöä odotellessa, pian pääsee jo portailta uimaan, tosin mulla tarvisi olla se vedenlämpö vähintään 18 astetta ennen kun uskallan pulahtaa järveen ja kastaa talviturkin.


5. Narsissi kukkii sentään ulkona, sisätiloissa olevat lajitoverit onnistuin tappamaan aika nopeasti.

6. Kaapo aina tilaisuuden tullen änkeää itsensä vaivihkaa syliin, se ei ymmärrä olevansa kolmekymmentäkiloinen iso rontti.

7. Arkiherkuttelua, Hulluilta Päiviltä Rockyroad-leivos jonka vanhin tyttö toi tuliaiseksi.

8. Torstai-iltana ennen pääsiäistä isonkin marketin pääsiäisnamihyllyt ammottivat tyhjyyttään, tässä kaikki mitä löytyi, ei yhtään ainutta suklaamunaakaan ollut enää jäljellä. Ensi vuonna pitää kyllä varautua ajoissa...


9. Uusi makea sirkussiideri maistui palkaksi siivoamisen jälkeen.

10. Laitettiin pääsiäisjälkkäriksi "Pappilan hätävaraa", tähän tuli puolukoiden ja kermavaahdon lisäksi rahkaa ja tietysti piparinmuruja joukkoon.

11. Pyynikin näkötornilta haettu herkkumunkki, tuli harrastettua oikein hyötyliikuntaa kun lenkkeilin herkkuja hakemaan.

12. Uusi tuoksukynttiläpurkki odottamassa käyttöön ottamista.

2 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia :) en olekaan Saarioisten puuroja koskaan kokeillut , ilmeisesti hyviä , kun herkusta puhut ;) Näkötoornilla on kyllä herkkumunkit , slurps !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohrapuuro on ihan mun suosikkiaamupala, ei vaan viitsi yhdelle hengelle haudutella kun toi valmis on niin helppo ja pitää nälänkin kauan loitolla...

      Poista