sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Kaapon kuulumisia

Täällä se Kaapo vaan edelleen nauttii rauhallisesta hiljaiselosta.


Tehtiin tuossa välillä testi ja vuorattiin meidän patjat muovisuojuksilla; oli muuten ällöttävää nukkua kun hiosti ja vähänkin liikkuessa muovit rapisi. Pari yötä menikin ihan mainiosti ja mies jo totesi, että tässähän taas mennään vuosia eteenpäin... Kunnes sitten heräsin siinä tilanteessa, että ainoastaan mun pääni alla oleva tyyny oli säästynyt kun muu sänky oli suoraan sanottuna kusessa!


Siihen loppui se kokeilu ja makkarin ovi on taas visusti kiinni, Kaapo nukkuu patjalla lattialla vaikka kuinka taas alkuun itki ja ähisi oven takana.


Lenkkeily ei Kaapoa sen enempää innosta vaikka onkin kivat ilmat, heti kun asiat on hoidettu se kääntyy määrätietoisesti kohti kotia ja siinä ei turhia neuvotella.


Kyllä tää tässä jotenkin menee mutta vappuna mies lähtee matkalle yli viikoksi ja mulla on paljon yövuoroja, tyttö ei taida olla kovin innostunut unikaveri Kaapolle.


Kaapo ei ole muuten mitenkään kärsivän oloinen, silmät vaan rähmivät älyttömästi ja kohta ehkä tarvittaisi taas antibioottitipat korviin kun edellisistä on sen verran aikaa.
Kesää kohti kuitenkin mennään ja katsellaan edelleen päivä kerrallaan...

2 kommenttia: