perjantai 11. huhtikuuta 2014

Huhtikuun Livbox

Uudessa Livboxissa hehkutetaan luontoa ja tuotteita, jotka sisältävät ainesosia luonnonantimista sekä sisäistä että ulkoista kauneutta ja terveyttä hoitamaan.


Argan Caren tuotteita ei ole tullut ennen kokeiltua, mutta nyt sain sopivasti pienet tuubit muotoiluvoidetta ja hoitonaamiota ja tällä hetkellä onkin hyvä aika alkaa keräillä matkapakkauksia mm. mökkireissuja silmällä pitäen.


Herbinan ruusuinen puhdistusvaahto käy kaikille ihotyypeille ja puhdistaa myös vesiliukoisen meikin. Nivean pieni vartalovoide tulee varmasti nopeasti käytettyä ja tota Garnierin ihmevoidetta kokeilen suurella mielenkiinnolla, sen pitäisi kaunistaa ihoa jo ensimmäisellä levityksellä...???


Ladyvita Beauty-ravintolisätabletit avasin heti, en ole ennen käyttänytkään erikseen sisäisesti mitään täydennystä ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointiin.


Mukana oli vielä näyte elvyttävästä voidenaamiosta, että kyllä nyt löytyi runsaasti kaikenlaista korjaavaa tuotetta edistämään kesäkuntoon pääsyä, niin että kauneuskin alkaisi kukoistaa:)
Kiva ja hyödyllinen paketti taas kaiken kaikkiaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti