lauantai 14. joulukuuta 2013

Joulukuun Livbox

Tässä kuussa oli Livboxin perille saamisessa vähän mutkia matkassa, postin lakkoilu sekoitti ja viivästytti toimitusta. Ja lopulta kun paketti sitten tuotiin, posti oli ensimmäistä ja ainoaa kertaa liikkeellä niin aikaisin, etten sikeästä unesta herättyäni ehtinyt ovelle ennen kuin jo postipoika häipyi paketti mukanaan. Ei auttanut kun mennä itse postista se hakemaan ja siellä oli sattumoisin aika monta muutakin jonottamassa:(


Tällä kertaa laitoin osan tavaroista suoraan joulupakettiin, mm. hauska suklaalusikka on just sopiva mun isälleni, jolle on mahdottomuus keksiä mitään lahjaa.


Itseä innosti eniten Favoran kosteuttava seerumi ja kynsitarrat, jotka olivat juuri mammaa varten seeprakuvioisena. Olisi niin kiva koristella ja laitella kynsiä, mutta kun töissä se ei tule kysymykseen. Kynnet tulee pidettyä ihan nysänä ja harvoin on viitseliäisyyttä lakata parin vapaapäivän takia, vaikka jatkuvasti erilaisia lakkoja himoitsen ja hamstraankin.
Ja kerrankin testasin myös tuoksunäytettä, Katy Perry on mun lempparilaulaja, niin hänen nimikkotuoksuaan piti kokeilla. Hyvä olikin että kokeilin, ei tarvitse siitä enää haaveilla, ei ollut mun makuuni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti