perjantai 27. joulukuuta 2013

Hyödylliset lahjat

Ollaan jo useamman vuoden noudatettu päätöstä vähentää turhien joululahjojen ostoa ja hankittu lahjat vain lapsille ja vanhuksille. Tytöt ovat saaneet toivoa yhtä vähän arvokkaampaa lahjaa ja lisäksi on hommattu jotain pientä tarpeellista paketoitavaksi.
Tänä vuonna sitten yksi tonttu kuiskikin että kannattaisi ostaa miehelle lahja, kun sieltä on tulossa kuulemma mulle jotain käytännöllistä...

Tuli pieni paniikki vielä aatonaattona löytää viime hetkellä nopeasti jotain lahjaa, mutta onneksi siinäkin kohdassa osasi tonttu antaa vinkkiä mitä kannattaisi etsiä. Niinpä mies sai laskujen maksua helpottamaan viivakoodinlukijan ( en ollut sellaisista vempeleistä aiemmin edes tietoinen ) ja mun paketistani paljastui verenpainemittari.


Se kyllä tuli tarpeeseen kun töissä vaan satunnaisesti tulee mittailtua paineita ja pitäisi vähän ahkerammin niitä tarkkailla, kun oon jo aika nuoresta asti sairastanut verenpainetautia.Tota eläinhoitoa kyllä olen tunnollisesti toteuttanut muun lääkityksen lisäksi:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti