keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Marraskuisen pimeitä instakuvia


Honey vähän mököttää kun mamma on lähdössä töihin yöksi, ei viitsi edes tulla alakertaan sanomaan heippa...

Uudet suojakuoret kännykkään, edelliset Glitteristä ostetut vastaavat eivät montaa viikkoa kestäneet.

Masentavaa ulkoilukeliä, pimeää ja sumuista, tihkua:(

Työmatkakävely on alkanut vaikkei ole liukastakaan, ei jaksa jännittää koko ajan pyöränkumien säilymistä ehjänä. Nyt on uudet maisemat ja matkan varrella keskimmäisen tytön pienenä auton ikkunasta bongaama "Kilpisen talo" eli Pispalan haulitorni.


Ihana Avonin suklainen vartalovoide, ihan kuin jotain herkullista suklaamoussea vetäisi pintaan ja samalla helposti herää suklaanhimo.

Lasten kanssa käytiin ennen aina heti katsomassa Sokoksen ja Stockan jouluikkunat, nytkin oltiin nuorimman tytön kanssa ihailemassa kaikista eniten ranskanbulldoggia, joka muistutti meidän Untoa, tosin ei rynnätty jouluparaatiin vaan oltiin liikkeellä jälkikäteen.

Lumenen irtopuuteri hempeässä Roosa nauha-pakkauksessa.

Ensimmäiset lyhdyt sytytettiin parvekkeelle ja pihalle.


Tytön kanssa ostettiin yhteisesti suosittuja puhelinjohtoponnareita, yhtäkkiä munkin tukkani on venähtänyt niin että sen saa jo kiinni, joka on taas tosi kätevää töissäkin.

Mun jokavuotinen suuri jouluherkkuni on ilmestynyt taas Lidliin. Ihania noi suklaakuorrutetut marsipaanipatukat, joissa on suklainen ydin.

Vapaaillan juhlahetki, lakkasiideriä kynttilänvalossa.

Otettiin jo joulukynttelikötkin esille kun on niin riivatun pimeää. Kaikki ylimääräinen valo on tarpeen ja kun kerran naapureillakin jo näkyi jouluvaloja niin ei odotettu mekään enää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti