lauantai 31. elokuuta 2013

Perintökalleudet

Tässä blogissa ei tule mitään tasokkaita sisustuspostauksia, mutta tarkoituksena on esitellä rakkaimmat huonekalut. Molemmat ovat peräisin edesmenneeltä isoäidiltäni, joka oli moderni ja vauhdikas mummeli aikoinaan. Hänkin käytti leopardikuvioisia vaatteita ja mm. meikkasi ja halusi pitää tyylikästä peruukkia lähes loppuun asti.
Ihailin aina hänen sisustustaan, ei ollut mikään perinteinen mummola, vaan sieltä löytyi Artekin huonekaluja, seeprataljaa yms.
Jo eläessään hän lahjoitti mulle palavasti ihailemani Artekin tarjoiluvaunun, joka on seurannut meitä kodista toiseen ja löytänyt nyt paikkansa takkahuoneesta.
Ja toinen lapsesta saakka rakastamani huonekalu, jonka sain itselleni on 70-luvun vitriinikaappi, jonka kanssa miesväki on useampaan otteeseen kiroillut ja vääntänyt kun sitä on moneen kertaan purettu ja koottu muuttojen yhteydessä:)
Tällä hetkellä siitä on erotettu yksi moduli, joka on siirretty olkkarin nurkkaan erikseen, että saatiin tilaa ruokapöydälle.


Meillä puhutaan siitä edelleen Leila-mamman kaappina ja se on kivan näköinen, kun  iltojen hämärtyessä voi sytyttää siihen taas valot, niin toimii samalla tunnelman luojana ja valaisimena ja se mahduttaa sisuksiinsa ison määrän koriste-esineitä, matkamuistoja ja muuta tavaraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti