perjantai 30. elokuuta 2013

Omannäköinen kalenteri

Vaikka kännykän kalenterikin on jatkuvasti käytössä, en silti osaa elää ilman perinteistä paperikalenteria. Niitä mulla on ollutkin vuosien varrella paljon erilaisia teinikalentereista alkaen:) Viime vuosina olen lisäksi  innostunut koristelemaan sivuja tarroilla ja kirjoittamaan kimaltavilla geelikynillä.
Nyt huomasin muutamissa blogeissa, että on mahdollista suunnitella ja tilata kalenteri ihan omiin tarpeisiin omilla kuvilla koristeltuna. Innostuin heti ja suunnittelin itselleni kalenterin, jonka etu- ja takakanteen valikoin omia valokuvia.

Kaikki piti suunnitella ja valita eri vaihtoehdoista kalenterin koosta lähtien, sivuille sai miettiä mieleisen värin ja teeman, haluaako viivoja, kellonaikoja näkyviin, pysty- vai vaakasivuja ja lisäillä erilaisia tehtävälistoja tai muita vastaavia kenttiä.


Alkulehdelle oli erilaisia tekstivaihtoehtoja tai voi muokata kokonaan oman. En mä keksinyt mitään originaalia vaan otin valmiin pohjan omilla tiedoilla. Loppuun voi valita tyhjiä sivuja tai halutessaan vaikka sudokuja tai värityskuvia:)Ei mennyt kuin reilu viikko, niin uusi kalenteri kopsahti postiluukusta ja aloituskuukaudenkin sai valita sopivasti syyskuun alkuun. Ihan kiva idea, oon tyytyväinen, kenelläkään muulla ei ole ainakaan ihan samanlaista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti