torstai 10. elokuuta 2017

Lomalaisen kuulumisia

Onhan se loma aina lomaa ja pääsee irrottautumaan työarjesta, vaikka säät eivät suosisikaan ja vaikka on ollutkin surua. Ensimmäisellä lomaviikolla tuli suruviesti isän kuitenkin lopulta aika äkillisestä ja yllättävästä kuolemasta ja se on vaikuttanut suurelta osin ajatuksiin ja järjestelyihin.

Ei ole tullut tänne blogiinkaan paljon kirjoiteltua kevyitä hömppäjuttuja, mutta kuvia kuitenkin on kertynyt viikkojen varrelta ja lähiaikoina tulee varmaan myös kuvakertomus mökin maalausprojektista, kun se nyt ollaan saatu kutakuinkin loppuun.

Eli tässä kesäisiä otoksia Instagramin puolelta suurimmaksi osaksi mökkiympäristöstä ilman sen ihmeempiä selostuksia. Sen verran kerron kuitenkin, että mukana on kuva Rauhaniemen sairaalan kappelista, jossa kävimme jättämässä jäähyväiset isälle ja papalle. Se oli hyvä kokemus, paikka oli rauhoittava ja kaunis ja mieleen jäi kuitenkin kallisarvoinen muisto, vaikka olinkin päättänyt ensin etten menisi ollenkaan, koska työssäni niin paljon olen ollut vastaavissa tilanteissa. En kuitenkaan kadu että kävin siellä, vaikka se ei alkuun tuntunut ajatuksena oikealta.

Loma jatkuu vielä ensi viikon ja sen jälkeen suunnataan kohti töitä ja hautajaismietteitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti