tiistai 29. elokuuta 2017

Kesän aikaansaannoksia

Viime talvi sisustettiin ja varustettiin uutta mökkiä sisäpuolelta melko nopeasti asuinkuntoon.
Tämä kesä onkin sitten mennyt erilaisissa maalaushommissa ja saunamökin ja terassien laittamisessa. Mm. Wishiltä on aika monta pakettia tullut tilattua erilaista käyttö-ja sisustustavaraa oikein edullisesti.
Jonkin verran ympäristöä on siistitty ja karsittu, mutta ensi kesänä voi sitten paremmin keskittyä pihaan kun nyt ensin nähtiin mitä täällä kasvaa.

Tässä ensin kuvia sisäänkäynnin liepeiltä. Montaa lämmintä aamua ei kesän aikana osunut, että olisi voinut nauttia aamupalaa tuossa yläterassilla, mutta sohva oli ainakin Honeyn lempiköllöttelypaikka.
Ulko-ovi sai sinisen värin ja juomavesikanistereille löytyi sopiva paikka ovensuusta, myös Honeyn ruokailupaikkakin siirrettiin ulos lämpöisemmällä ilmalla.


Rantaan haluttiin ehdottomasti keinu, missä on kiva kuunnella veden liplatusta ja ihailla maisemia. Muutaman kerran ehdittiin ruokapöydän ääressä syödä, mutta se oli lisäksi miehelle mieleinen istuskelupaikka, jossa voi lukea päivän lehdet läppäriltä.


Saunan terassille ehdittiin vielä hankkia syyskukkia maalausurakan jälkeen.

Saunakamarista löytyy myöskin sohva, jonne voi tarvittaessa majoittautua. Mä vähän innostuin hankkimaan kaikenlaista järviaiheista tilpehööriä ja verhotkin korvaa verkko, johon löytyi kaikenlaista pientä ripustettavaa.
Mä en kovin välitä saunomisesta, mutta uimassa kävin loman aikana lähes joka päivä. Vaikkei mitään helteitä ollutkaan niin vesi pysyi juuri sopivan lämpöisenä koko kesän.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Terassikelit vaan ei ole olleet tänä kesänä kohdillaan;)

   Poista
 2. Ilmoista huolimatta on viihtyisän näköistä, tykkään tuosta vaaleansinisestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi kesä on toivottavasti lämpimämpi jos olisi enemmän aikaakin nauttia oleilusta

   Poista