sunnuntai 17. syyskuuta 2017

Loppukesä kuvina

Loma lähes kokonaan mökillä vietettynä on enää pelkkä muisto vain, arki ja syksyn pimeys ovat jo alkaneet, eikä ole nyt ollut paljon aikaa ja energiaa tänne blogiinkaan laittaa, mutta tässä nyt vielä Instagramista koottuja kuvia kesän loppupuolelta.


Mulla ei ole ikinä olleet kynnet niin pitkät, vahvat ja hyväkuntoiset kuin lomalla ja lakkailinkin niitä enemmän. Taas töihin palattua jatkuvasti käsiä pestessä ja desinfioidessa kynnet ovat entisenlaiset halkeilleet ja kärsineet nysät.

Hämärtyvinä iltoina oli kiva sytytellä lyhtyjä mökin pihapiiriin.

Mä oon innostunut käyttämään erilaisia kangasnaamioita ja tässä tuli nautittua mansikkaa niin sisäisesti kuin ulkoisestikin naamion sekä siiderin muodossa.


Honey ei välitä uimisesta, mutta työkaverin koira kävi testaamassa rannan.

Viimeiseen kesäkukkakimppuun löytyi vielä sentään jotain väriäkin.

Välillä ollaan mökillä tyydytty pelkästään Honeyn leluun, kun tyttö itse on viettänyt aikaa kakkoskodissaan Ylöjärvellä. Ukki on hoitanut Honeya aina välillä, varsinkin kun meillä on ollut yövuorot yhtäaikaa ja nyt heistä on tullut niin liikuttavan rakkaat kaverukset, että sovittiin oikein virallisesti yhteishuoltajuudesta, joka on meidän kaikkien etu. Honey saa runsaasti huomiota ja seuranpitoa ja on kiltti ja helppo hoidettava vanhemmillekin ihmisille. Nyt se ei joudu olemaan niin paljon pitkiä aikoja yksin kotona silloin kun meillä puolestaan on työputki menossa ja se saa reissata kahden kodin väliä vähän meidän työvuorojen ja isovanhempien menojen mukaan.


Kynttilöitä vilisee useammassakin kuvassa ja tilattuna on taas Partyliteltä pari syksyistä tuoksukynttilää hämäriä iltoja piristämään.

Loppukesä jää muistoihin surullisena ja raskaana isän äkillisesti kuoltua ja nyt on sekä hautajaiset että uurnan lasku ohitse ja opetellaan elämään arkea ilman pappaa ja tuetaan äitiä, joka myös vietti aikaa meidän kanssa mökillä ja tutustui uuteen ympäristöön.

Alkukesästä tilattu leivänpaahdin saatiin lopulta mökille loman viimeisinä päivinä vihdoin ja viimein ja päästiin nauttimaan paahtoleivistä vielä loman loppuessa.

Kalenteriharrastus on tuonut mukavaa ajankulua sateisiin päiviin ja välineet kulkevat kodin ja mökin väliä siististi työkalupakissa.



Sukulaistädiltä saadut räsymatot sopivat mökille ihan kuin ne olisi sinne vartavasten suunniteltukin.


Hääpäiväkin meillä oli elokuussa ja tänä vuonna maljakkoon kertyi 29 ruusua.

Selvästi on jo syksyä ilmassa ja pientä haikeutta, kunnollisista kauniista kesäsäistä ei päästy ollenkaan nauttimaan ja kaikki hellevaatteetkin jäivät kaapin perukoille odottamaan seuraavaa kesää. Onneksi mökkikausi ei sentään kokonaan pääty, vaan mahdollisuuksien mukaan vietetään siellä vapaa-aikaa ympäri vuoden.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti