tiistai 11. heinäkuuta 2017

Mökillä huilaamassa

Takana oli monta yövuoroa, joten odotin jo innolla että pääsen vähän mökkimaisemiin palautumaan, varsinkin kun nukkuminen on ollut tavallista huonompaa naapurissa tehtävän kylppäriremontin takia ja vielä sen lisäksi toisessa naapurissa oli kyläilemässä äärettömän äänekkäitä lapsia. Ei ole aina helppoa vuorotyöläisenkään elämä...


Oon käynyt aamu-uinneilla sinnikkäästi, vaikka eilen pääsikin tuuli sekoittamaan pintaveden aika henkeäsalpaavan vilpoiseksi.
Uusi vene saatiin paikalle viime viikolla, mutta itse en vielä ehtinyt kyytiin. Eniten mua kiinnostaisi kuntouinti veneen perässä järven toiselle puolelle komealle rantakallioille, jos tässä vaikka vähän lämpenisi vedetkin loppukesän aikana.


Honey on ollut tarkkaavaisena mukana touhuissa uudessa kesäturkissaan. Se on kyllä nyt ihan erinäköinen otus taas ja myöskin kaikki sen vanhat arvet ovat näkyvissä. Trimmaaja epäili että sillä olisi ollut kylkiluitakin poikki joskus.


Us


 

Täysikuukin osui kohdalle mutta taivas ei ollut ihan pilvetön.
Grilliruokaa ja sitä kaivattua lepoa on nyt saatu, jos sitä nyt jaksaisi töitä vielä viimeiset puolitoista viikkoa ennen lomaa. Tosin kantapää on vihoitellut siihen malliin, että olin jo valmis tilaamaan lääkärin, mutta muutin mieleni kun huomasin miten monta työkaveria on jo sairaslomalla. Tökkäsin kokeeksi Lindan juhlista jääneet yrtit ruukkuun ja katson jos ne siinä vielä pysyisivät käyttökelpoisina.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti