keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

Kesäkuvia

Juhannus tosiaan tuli vietettyä tiiviisti töissä, mutta heti kun vapaat koittivat pääsin mökille ja ehdin vielä kerätä juhannuskimpun maljakkoon. Tykkään lupiineista ja kiva kun niitä sopivasti kasvaa muutama meidän autopaikan vieressä. En ollenkaan panisi pahaksi vaikka ne vähän siitä leviäisivätkin.

Saatiin myös grillattua uhkaavien ukkospilvien kertyessä ja päästiin sopivasti pois alta syömään kun ukkossadekuuro alkoi.

Kaupungissa juhannusruusut kukkivat vasta heinäkuun alussa.

Otin vaihteeksi pehmiksen hedelmäcocktaililla kun oltiin jätskillä Avonien toimituksen yhteydessä, se oli aika kevyttä ja raikasta.


Lindan juhlat vietettiin onnistuneesti ja kukat jäivät ilahduttamaan meille maljakkoon. 

Honey oli hoidossa Mummilla ja Ukilla ja pääsi samalla trimmaajalle, jossa loihdittiin kevyt kesäkampaus. Oli kyllä ihan kuin eri koira olisi tullut kotiin, mutta nyt näkyvät taas arvet ja karvattomat kohdat. Luultavasti Honeylla on joskus ollut kylkiluitakin poikki.

Mökille oon pyrkinyt aina pääsemään kun on ollut vapaita. Idakin ehti parin viikon Suomen lomansa aikana kerran grillaamaan ja tutustumaan paikkaan ja toivoi saavansa mm. grillattua ananasta, siksi kuva jossa oikea ananas pääsi suosittujen koristeiden kaveriksi.


Honey ainakin on rentoutunut mökillä ja osannut aina valita pehmeimmät ja aurinkoisimmat paikat ja se hänelle suotakoon.

Mun kantapääni on ollut niin tuskallisen kipeä, etten ole mökillä juuri pihapiiristä poistunut, mutta sieltäkin löytyi herkkä apilakimppu.

Sateiden takia meidän lähijätskikioski on aina välillä suljettuna, mutta viime viikonloppuna tärppäsi ja haettiin aamupalaksi belgialaiset vohvelit, jotka nautittiin omalla pihalla. Nutellajäätelö oli muuten herkkua, nyt sinne oli ilmestynyt sitäkin valikoimaan.


Viime viikonloppuna näytti ja tuntui jo ihan kesäiseltä ja Honey otti ilon irti nauttimalla auringosta täysin rinnoin, mutta vilvoitteli ja makaili välillä varjossakin pehmustetussa keinussa.

Aamupalojen nauttiminen pihalla on yksi kesän to do-listalla olevista jutuista, sitä tosin ei vielä montaa kertaa olla päästy toteuttamaan sadesäiden vuoksi.

Mustikat kypsyvät jo mökin pihalla ja niitä on maisteltu ohimennen. En tiedä olisiko tällä seudulla muutenkin hyviä mustikkapaikkoja, ei olla vielä ehditty sen paremmin tutustumaan maastoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti