maanantai 26. kesäkuuta 2017

Kesäkuuta

Eipä tässä mitään ihmeempiä uusia kuulumisia tai kerrottavaa ole, aika kuluu ikäänkuin kesää odotellessa. Pitäisi osata tietysti nauttia aina hetkestä, mutta koko ajan vaan jotenkin odottaa sitä aurinkoa ja kesälomaa ja tulee harmiteltua kun sadetakki on ollut se käytetyin vaate tähän mennessä.
Mökillä oon viettänyt suurimman osan vapaista, ollaan pari kertaa grillattukin, katos on kyllä kätevä niin ei tarvitse sateesta välittää.
Omenapuu ilahdutti kaupungissa kukillaan, samaten tuo sinikukkainen rönsyilevä köynnös.
Vielä en ole ehtinyt syödä lähikioskin jätskiä kuin kerran, useinmiten se on sateen vuoksi kesken päivää suljettukin tai vallan kiinni, mutta aion kyllä vielä tänä kesänä testata belgialaiset vohvelit siellä.


Honeyn 6-vuotissynttäriä vietettiin mökillä kun Amikin oli mukana, maisteltiin kauniissa pullossa olevaa viiniä ja marenkikakkua ja nautittiin kielojen tuoksusta, kun koko rinne on täynnä niitä ja kuuluvat myöskin mun lempikasveihini.
Honeysta on tullut vähän turhan rohkea, se on laajentanut reviiriään ja ollut muutaman kerran jossain tunnin seikkailulla itsekseen, joten jos ei halua ylimääräisesti stressata, se pitää välillä laittaa remmillä kiinni. Pahin oli kun se lähti yöpissiltä neljän jälkeen aamuyöstä tuonne ilvesten ja muiden petojen sekaan syötiksi, tunnin se viipyi kunnes tuli jatkamaan unia.


Muutamia amppeleita on hommattu mökille ja vähän kesäkukkia kaupunkiinkin, mutta odoteltiin turhan kauan viileiden kelien takia ja valikoima oli jo vähän huono.
Sireenien tuoksu on myös mun mieleeni ja seuraava odotuksen aihe on juhannusruusun kukinta, meidän pensaat on täpötäynnä nuppuja, jotka eivät vielä ole auenneet,
Herkuteltiin sushilla kun Linda ja Vili kävivät Tampereella ja hekin ihastuivat Maka Sushiin, ei mun muuten tule tilattua Woltista, kun silloin vaan kun on nuorisoa paikalla.


Viikkoa ennen juhannusta sain jopa kastettua talviturkin, lämpömittari näytti 20 astetta pinnan tuntumassa ja ehdin pari kertaa pulikoida mökillä ennen kun vesi taas viileni juhannukseksi.
Juhannuksesta ei sitten olekaan ihmeemmin kerrottavaa, vietin sen töissä viiden iltavuoron merkeissä. Kyllä me sielläkin grillattiin makkaraa ja asukkaille oli juhannusherkkuja, mutta mulla alkoi aina iltaa kohti olla tuskaiset oltavat kipeän kantapään ja jatkuvan kulkemisen takia.
Kun vapaat koittivat poksahti Fresita-pullo auki ja lähdin mökille heti kun mahdollista vapaan viettoon ja lepäilemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti