torstai 5. tammikuuta 2017

Vierailemassa Amandalla

Amanda on nyt asunut jo reilun vuoden poissa kotoa, mutta eipä juuri hänen luonaan kovin usein tule käytyä. Ennemminkin hän poikkeaa kotona välillä täällä päin liikkuessaan tarkastamassa onko mitään syötävää.
Nyt meillä molemmilla sattui olemaan vapaata ja sovittiin tyttöjen iltapäivä kaupungilla.
Oli sellainen meidän näköinen tapaaminen, käytiin ensin vähän ihailemassa ja sovittelemassa laukkuja Stockmannilla ja sitten mentiin Amandan luokse ja herkuteltiin Pyymäen kahvilasta haetuilla macarooneilla ja kohotettiin Fresita-maljat uuden vuoden kunniaksi.
Lopuksi vielä kierreltiin sisustusliikkeessä ja mentiin sitten kauppahalliin Ohana-ravintolaan testaamaan ovatko heidän hampurilaisensa Tampereen parhaita kuten he mainostavat ja kyllä ne ainakin kärkikastiin kuuluivat; kaikkia paikkoja ei olla vielä tosin kokeiltu kuten esimerkiksi Bullia, joka meillä on ollut pitkään suunnitelmissa.

Sain myös ottaa sisustuskuvia Amandan asunnosta, kun hän on sitä laitellut vähitellen ja hankkinut kaikkea  pientä kivaa ja kaunista. Tässä vähän mallia ahkeran kauppatieteen opiskelijan keskustayksiöstä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti