maanantai 9. tammikuuta 2017

Kevättä kohti

Vielä viimeisiä joulukuvia täällä näytillä Instagramin puolelta ennen kuin suunnataan vallan kohti kevättä ja valoisampia  päiviä.
Jokusen upean auringonlaskun ehdin onneksi havaita ja ikuistaa, vaikkei sitä aurinkoa kyllä juuri ole näkynyt varsinkin kun on tullut tehtyä niin paljon yövuoroja ja nukuttua se vähäinenkin valoisa aika vuorokaudesta.

Satuin ohimennen huomaamaan keskustan kukkakaupan ulkopuolella siroja kransseja ja palasin vielä juuri ennen joulua hakemaan omani. Ystävällinen myyjä sitoi sen mulle odottaessani kun muisti millaisia olin ihaillut edellisellä viikolla. Alkuun tästä levisi miellyttävä eukalyptuksen tuoksu ja kuivuneenakin se on vielä ihan nätti koriste, kuulemma jollain kestänyt vuodenkin hyvännäköisenä.

Töissä on onneksi idearikkaita työkavereita; joulutunnelmaa saatiin ikkunoiden väleissä olevien valokranssien lisäksi myös lyhdyn sisälle piilotetun seimiasetelman välityksellä. Lyhty on ihme ja kumma säilynyt ehjänä, vaikka sen viereen pikkupöydälle on jo moni ehtinyt kokeeksi istahtaa.

Honey otti paistomestarin roolin ja vahti uskollisesti joulukinkkua uuden tehokkaan uunin vieressä. Kyllä nyt muuten huomaa eron vanhaan rämään uunin, meinaa nimittäin oudokseltaan ihan naama kärähtää kun sieltä kumartuu jotain ottamaan.


Vertailussa tekokuusi töissä ja aito Amandan koristelema kotikuusi. Kyllä tuon työkuusenkin loisteessa tuli monta yötä valvottua eikä hassumpi sekään, vaikkei oikean kuusen tuoksua mikään voita.

Järkyttävä eläinrääkkäyskuva; Honeyn mielestä sen joululahja oli ikävä ja sopimaton.

Tässä on kuvattuna mun uudenvuoden vaihtuessa töissä nauttimani PepsiMax-malja. Mitään lupauksia mä en tehnyt sen kummemmin tällekään vuodelle.


Honeylla oli rankka joulu kun oli niin paljon vahdittavaa ja trafiikkia ympärillä, tässä se ottaa välillä rennosti kun koti on rauhoittunut. Kyllä on turkki kasvanut entiselleen, vaikka se toukokuussa vedettiin koneella ihan sileäksi. Mutta kyllä näin talvella lämmikkeet omasta takaa on ihan paikallaan, vaikkei se enää olekaan niin siisti tyttö kuin kesäkuvissa.

Vuoden ensimmäiset tulppaanit toivat raikasta tunnelmaa joulukukkien keskelle. Kiitokset kuuluvat kälylle.

Päivät ovat jo selvästi pidentyneet, iltapäivälenkillä Honeyn kanssa alkaa olla jo ihan valoisaa.

Käytiin Amandan kanssa kauppahallissa testaamassa saako sieltä Tampereen parhaat burgerit kuten väitetään. Hyviä ne olivat, mä maistoin tavallista ja Ami lammasburgeria, mutta vielä ei osata vastata, kun kaikkia paikkoja ei olla vielä kokeiltu joten saattaa ehkä löytyä näitäkin parempia. Jatketaan testailua mielellään kun taas ehditään yhdessä syömään.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti