maanantai 26. joulukuuta 2016

Välähdyksiä joulusta

Siinä se joulukin hujahti ohi ja jotain joulutunnelmaakin sentään oli, vaikka suurimman osan ajasta lepäilin vaan niin että jaksoin töissä valvoa. Oli aika raskaat yöt, koska piti olla vielä tavallistakin valppaampana, meillä kun oli yksi asukas saattohoitovaiheessa.
Mutta loppujen lopuksi kaikki tytötkin pääsivät kotiin joulunviettoon, tosin vähän porrastetusti; Linda ja Vili viettivät pari päivää välissä Vilin perheen luona. Ja Idan tuloa saatiin jännittää, meinasi koko reissu viime hetkellä peruuntua kun Maltalla oli juuri lentokonekaappaus, mutta pääsi kuitenkin lähtemään vaikka lento myöhästyi ja oltiin jo melkein varmoja ettei tulekaan Suomeen.Amandan tekemä kolaa ei kuvissa näy, se meni nopeasti parempiin suihin.
Honey ei arvostanut ollenkaan omaa lahjaansa, mutta mulle tytöt osasivat ostaa kivat lahjat; leopardijuttuja ja käsivoiteita, joten ihan nappiin meni.
Joulukukkia mies innostui tuomaan työpaikan puutarhalta enemmänkin ja oikeastaan nyt vasta ehdin istahtaa, sytyttää kynttilät ja katsella kuusta ja ihailla kukkia kotona, kun toiset jo siirtyvät arkisempiin puuhiin.
Mä rauhoitun joulunviettoon täällä vähän jälkijunassa ja uuden vuoden taas valvonkin vaihteeksi töissä.

2 kommenttia:

  1. Tunnelmallisia joulukuvia ja ihana Honey <3
    Ja onneksi joulu jatkuu vielä ainakin loppiaiseen - ehkä jopa nuutinpäiväänkin, jos oikein haluaa:)
    Hyvää loppuvuotta!

    VastaaPoista
  2. Kyllä me kuusi pidetään aina loppiaiseen saakka, ei siitä heti malta luopua vaikka muita koristeita jo korjailisi talteen... Hyvää loppuvuotta ja vielä parempaa uutta vuotta sinne!

    VastaaPoista