perjantai 16. joulukuuta 2016

Pienet kosmetiikkaostokset

Vaikka Livboxin tilaaminen jäikin tauolle, ei silti kosmetiikkaostoksilta pääse välttymään. Tosin kulutus nykyään mm. suihkutuotteissa on todella vähäistä siihen verrattuna, kun meillä vielä joskus asui neljä naisihmistä saman katon alla. 
Nyt sattui kuitenkin varastotkin loppumaan ja päädyin ostamaan suloisen jouluisen suihkusaippuan, josta jouluvieraatkin pääsevät nauttimaan. Hinta oli kylläkin jotain 17 euron paikkeilla, ettei näitä kyllä jatkossa helposti tule hankittua.


Avonin joulutilausten joukossa mulle itselleni tuli vartalovoide kivassa purnukassa.


Mä oon usein mainosten orja ja nytkin oli pakko ostaa kokeeksi Glamglown huulirasvaa, joka sekin oli melko hintavaa. Mutta mä ikuisesti metsästän sellaista täydellistä huulivoidetta, jota ei tulisi tarve koko ajan lisäillä, enkä sellaista ole vielä löytänyt. Hydracolorin värilliset huulivoiteet ovat lähimpänä täydellisyyttä kun niitä huulipunasudilla levittää kunnon kerroksen.
Tässä kuitenkin on tyylikäs pakkaus ja otan tuon kiiltävän hopeapallon koekäyttöön pikimmiten.
Piti vielä mainita, että muutkin olivat sen hoksanneet ja ostinkin viimeisen kappaleen Sokokselta, eikä niitä kuulemma enää ennen joulua saada lisää. Mutta jos toi osoittautuu hyväksi niin varmaan jatkossa saa taas täydennystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti