torstai 25. elokuuta 2016

Ruoveden kallein hampurilainen

Oltiin mökillä pari päivää poissa jaloista kotona teetetyn remonttihomman alta ja samalla kun asioitiin kylällä, päätettiin käydä testaamassa uutta ruokaravintolaa.
Siitä on jo aikaa kun ollaan viimeksi käyty samassa paikassa aiemmin sijainneessa Liera-ravintolassa ja uudet vaaleaksi remontoidut tilat tekivät vaikutuksen; upea järvinäköala on myös aina yhtä hieno, vaikka sää olikin harmaa. Ja me satuttiin olemaan ainoat asiakkaat, joten saatiin vapaasti valita mieleinen ikkunapöytä. Tuli sinne kyllä myöhemmin toinenkin pariskunta ruokailemaan, ettei sentään ihan yksityistilaisuutta saatu pitää.
Tilattiin molemmille sama annos "Ruoveden kallein hampurilainen", mä valitsin ranskalaisilla ja mies lohkoperunoilla. Tykkäsin kovasti, miten se on mennytkin niin että nykyään ei ulkona syödessä enää niin pihviannokset houkuttele, vaan erilaiset hampurilaiset mieluummin vetää puoleensa. Tai sitten mä oon katsonut liikaa Gilmoren tyttöjä, mulla on nyt menossa todellinen maratooni sen sarjan suhteen. En ole aiemmin sitä katsonut mutta Lindan suosituksesta urakoin sen nyt alusta loppuun.


Sisääntuloaulassa oli hauska kirjahyllytapetti.Kukkaistutuksetkin vielä kukoistivat kylällä syksyisestä säästä huolimatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti