maanantai 8. elokuuta 2016

Kuulumisia

Loman loppumisesta on vasta pari viikkoa ja nyt jo tuntuu jo siltä kun lomaa ei olisi ollutkaan. Mutta onneksi syysloma on jo lukkoonlyöty syyskuun lopulle, ettei sitä onneksi joudu mahdottoman kauaa odottamaan.
Kalenteri on saanut viikottain uusia koristeluja ja työvuoroja on sinne ainakin merkitty muistiin.

Viimeisenä lomailtana vielä herkuteltiin ja tilattiin Woltin kautta Hookista siipiä ja muita herkkuja. Oli kyllä ihana palvelu sillä kun toimituksessa vähän kesti, niin saatiin pahoitteluviesti ja herkulliset juustokakunpalat kaupan päälle.

Linda kävi Tampereella ja Honey sai vähän kyytiä kun lenkkeili mukana pitkin Amuria ja lähiseutuja pokemoneja metsästämässä. Suihkulähteellä oli hyvät apajat.
Honey pääsi myös nuorison kanssa mökkeilemään ja kuopi itselleen mukavaa paikkaa kukkalaatikosta ja yritti juurtua sinne. Se saikin lisänimen "Kesän kaunein kukka".


Kaksi pikkusiiliä on iltaisin tuhissut meidän pihalla ja niille on maistunut hyvin Honeyn kuivamuona vedessä turvotettuna.

Kävin ystävän kanssa jälleen kerran Ohranjyvässä syömässä, päädyttiin taas sinne vaikka vähän suunniteltiin terassia ja Rillinkiä mutta sitten ei oikein ollutkaan sopiva terassikeli. Kanavuohenjuustoleipä oli hyvää, sitä en vielä ollut kokeillutkaan.

Yövuoroja mulla on ollut aika kivasti, tosin tekisin niitä enemmänkin, vaikka tässä totesin tän kuuluisan filtterin kohdalla että päässä alkaa oikeesti surista kun tarpeeksi valvoo. Onhan sitä aamulla aina vähän hutera olo kun on varsinkin monta yötä valvonut ja hoipperoi kotiin.


Tässä yksi nopea lounas jonka nautin päivällä herättyäni yövuorojen välissä. Mun on myös koko kesän tehnyt mieli sushia, joten poikkesin hakemaan itselleni annoksen ohikulkiessa.

Viime viikko oli tosi tiivis töiden puolesta ja harmitti kamalasti kun yksi kallisarvoinen vapaapäivä tuhlaantui Acutassa. Piti vaan käydä työterveyslääkärillä valittamassa edelleen kipeää jalkaa ja etenkin suonikohjua, joka erityisesti on särkenyt. Mutpa lähetettiinkin päivystykseen tukoksen poissulkemiseksi ja siellä kului yli kuusi tuntia! Kyllä alkoi hermoa kiristää ja paikat puutua ja epäilin jo välillä että mut on unohdettu. Sit mun oli vielä tarkoitus käydä lääkärin jälkeen kirjastossa ja raahasin koko päivän mukana painavaa kirjakassia, olisi ollut edes uudet kirjat, mutta nämä olin jo lukenut ettei niistäkään ollut ajankulua, mutta kassi toimi tosin välillä jalkatukena.
Ja tukosta ei siis ollut, joten samassa pisteessä ollaan. Nyt oon kyllä nöyrtynyt ja kokeillut töissä tukipolvisukkia ja täytyy myöntää että taitavat ainakin vähän helpottaa.

Nyt on pari vapaapäivää ja sain kyydin mökille, ollaan Honeyn kanssa pari päivää kaksistaan täällä vähän puuhastelemassa ja lepäämässä. Järvivesi tuli jo testattua; lämmintä on ja oon nauttinut taas uimisesta.2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Honey taisi saada kerran nenilleenkin siililtä kun meni liian innokkaasti tervehtimään:)

      Poista