sunnuntai 21. elokuuta 2016

Elokuun Livbox

No eipä ole ollut tietoakaan lämpimästä asvaltista ja viipyilevästä ilta-auringosta elokuun aikana, on vaan satanut ja syksy tuntuu alkaneen ihan liian aikaisin. Mutta mukavia tuotteita siitä huolimatta loppukesää varten löytyi tällä kertaa Livboxista.


Ahavan tehoseerumin ehdin jo käyttääkin aamuisin kasvoja virkistämään, ihan miellyttävä se oli mutta tuskin tulen sitä lisää ostamaan.
Lumenen uusi kirkastava pikakasvohoito joka minuutissa lisää ihon hehkua on mielenkiintoinen kokeiltava, tosin mulla ei ole ollut näköjään vieläkään aikaa ja intoa testata sitä. Tuntuu ettei niitä minuutteja nyt ole riittänyt kun töissä on ollut pitempiä yhtäjaksoisia putkia.
Neutrogenan kuorintavoiteen annan eteenpäin, se auttaa vähentämään ja peittämään finnejä, mutta mulla on iho ollut nyt oikein hyvässä kunnossa.


Näitä hammastahnoja tulee jatkuvasti, mutta eipähän tarvitse kaupasta ostaa kun uusi tuubi ja vaniljanmakuinen tahna on valmiina odottamassa. 
Suojaava ja korjaava hiustenhoitoaine on kohta tarpeen kun alan suunnitella kampaajan varaamista, on taas tosi pitkä tauko viimeisimmästä käynnistä ja ihan selvästi on harmaita hapsia ruvennut ilmestymään ohimoille.


Lidlin ripsiväri menee tytöille, koska mulla on jatkuvasti volyymiripset enkä ole käyttänyt ripsiväriä pitkään aikaan. 


Kokeilin tätä Maybellinen mattahuuliväriä ja se oli oikein kosteuttavan tuntuinen ja kestävä. Väri vaan oli vähän liian räikeä mulle ja kun sitä ennen yövuoroa levitin niin sitä riitti melkein aamuun asti, eikä tuntunut oikein omalta lookilta mutta toisen sävyisenä voisi ollakin jatkossa kiva arkikäytössä.


Taas tuli kolmen kuukauden tilausjakso täyteen ja niin paljon mieleisiä juttuja kuitenkin on kertynyt siitä huolimatta että välillä on tullut pettymyksiäkin, että päätin taas jatkaa tilausta eteenpäin.

2 kommenttia:

  1. Vitsi ilahduin tuosta Lumenen naamiosta, koska sitä halunnut kokeilla. :) Kivaa viikkoa Minna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aion kokeilla sitä pikimmiten, voi auttaa valvomisen jälkeiseen kummitusmaiseen olemukseen virkistävästi;) Mukavaa syksyä sinne myös<3

      Poista